Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

АртПоле НагУаль. Никодим играет с облаками (2009 р.) 6,50 Mb

Україна / Всеукраїнський тур гуртів Дичка, Україна + Miazsz, Польща (27.04 Одеса, 28.04 Житомир, 01.04 і 04.04 Київ, 05-06.05 Кривий Ріг, 07.05 Хмельницький, 08.05 Чернівці, 09.05 Івано-Франківськ, 10.05 Уніж, 13.05 Львів)

04-10 ТРАВНЯ

27.04 Одеса, 28.04 Житомир, 01.04 і 04.04 Київ, 05-06.05 Кривий Ріг, 07.05 Хмельницький, 08.05 Чернівці, 09.05 Івано-Франківськ, 10.05 Уніж, 13.05 Львів

27 квітня — Одеса, мьюзік-арт-клуб Respublika (пров. Шампанський, 2)

28 квітня — Житомир, арт-паб Bullet (вул. Київська, 13)

1 травня — Київ, «ЛАБкомбінат» (вул. Нижньоюркiвська, 31)

4 травня — Київ, арт-кав'ярня «Бабуїн» (вул. Симона Петлюри, 10)

5 травня — Кривий Ріг, арт-клуб Shelter (пр-т 200 років Кривого Рога, 7г)

6 травня — Кривий Ріг, паб "Ліверпуль" (пр.Металлургів, 24)

7 травня — Хмельницький, театр Кут (вул. Проскурiвського пiдпiлля, 34)

8 травня — Чернівці, клуб Public (вул. Головна 265А,ТРЦ «DEPO't»)

9 травня — Івано-Франківськ, арт-клуб «Гармидер» (вул. Незалежності, 31)

10 травня — Уніж (Городенківський район, Івано-Франківська область), концерт на волонтерці фестивалю АртПоле

13 травня — Львів, «Хмільний дім Роберта Домса» (вул. Клепарівська, 18)

Дичкою називають вирослу у занедбаному саду яблуню. У цьому слові знання предків поєднуються з диким і непоборним прагненням жити, рухатися вперед — саме так пояснює обрану назву лідер гурту «Дичка» Дмитро Бугайчук. Свій напрямок музиканти називають «тривожно-танцювальним». Це авангардний стиль, що до панк-року долучає фолк, джаз та романтичну лірику. Основу гурту складають автор пісень Дмитро Бугайчук (гітара, вокал) та відомий театральний композитор, один із засновників електронного авангарду в Україні Олександр Кохановський. Але загалом склад «Дички» постійно змінюється: можна потрапити на концерт з великою духовою секцією або на виступ де буде лише гітара, скрипка і мінімалістичні клавіші.

«Дичка» виступатиме спільно з польською формацією Mi??sz. Це божевільна трійця — Ася Завлоцька, Себастьян Пікула і Кароль «Колор» Гадзало — яка здійснює свої давні музичні мрії, створюючи музику, яку раніше ніхто не грав. В їх творчості є елементи джазу, фанку, репу і поп-музики, тобто всього, що грає в їхніх душах. Інструментарій опирається на гітару і контрабас, а також на феноменальний вокал Асі. Музику часто пишуть під час приготування їжі, зокрема, спагеті, а на написання текстів їх надихають окремі дивні слова (наприклад, паролі до електронних поштових скриньок) і повсякденні ситуації. В текстах Mi??sz часто також ставлять діагнози реальності і намагаються запропонувати якісь ліки. За їх власним ствердженням, піднімаються на оборону музики і опираються стану речей, який склався не лише у футболі, політиці й бізнесі, але звів з глузду й культуру. Вся діяльність гурту забарвлена великою дозою розваг і спонтанності.

В Одесі концерту передуватиме презентація арт-обєктів у дворі клубу Respublica, робота над якими розпочалася 20 квітня. До речі, саме в Одесі учні Михайла Бойчука створили цілу низку монументальних розписів, що були знищені протягом 30-40 рр., тож саме тут варто зібрати нових майстрів. Ідея проекту полягає в тому, щоб створити багатосюжетний настінний розпис з цілісною композицією за участю авторів з різних українських міст. Учасники: Сергій Радкевіч (Львів), ARS (Київ), TRSHR (Одеса), ШАМ (Одеса), RUDE VISKA (Львів), Marianna Tarish і Sergey Serko (Херсон) ШУ (Харків), PETRUCCHO (Харків), HAPPY MAN (Одеса) AZO (Луцьк) Кирило Максименко (Одеса), куратор Михайло Плужник-Гладир.

 

Про авторів

АртПоле

Додав Chyzh 29 квітня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска