Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

АртПоле НагУаль. Никодим играет с облаками (2009 р.) 6,50 Mb

Україна / Міжнародний фестиваль АртПоле 2012

12-16 ЛИПНЯ

с. Уніж, Івано-Франківська обл.
70 грн./день

Цього року на вас чекають неймовірні музичні відкриття – угорський organic trance project Airtist, що поєднав в собі танцювальну електронну музику з дримбою та діджеріду та чеський Desi, в якому також звучить діджеріду, але вже зовсім інакше, несподівано ніжно, зустрічаючись із кларнетом. Два абсолютно різних гурти з Польщі - іронічні й голосні Mitch & Mitch та емоційні, віртуозні, струнні VOLOSI. Балканськими музичними сумішами, настояними у лапландському кліматі потішать Jaakkoo Laitinen& Vaara Raha з Фінляндії. Привітати десятий фестиваль новими програмами збираються улюблені учасники попередніх років французи Red Cardell та міжнародне музичне угрупування Transglobal Underground. З новою програмою виступить також білоруське тріо Port Mone (до речі, у гурту нещодавно з’явився власний сайт).

Передбачається і кілька абсолютних прем’єр, зокрема, на театральній сцені. Програму нічних перформенсів відкриватиме трилогія «Втрачений Рай. Дике Поле. Стріла» від Олени Костюк — давні українські пісні, сучасна академічна музика та відео-живопис. А в наступні ночі продовжать Zira з театром вогню «Проти ночі» та Сергій Жадан з гуртом «Ойра» та відео-студією «Антресоля». Прямо зараз всі готують щось нове й особливе. Щодо українських музичних проектів, то наші постійні учасники – Бурдон, ДахаБраха і Перкалаба –знову виступатимуть цього року, і це прекрасно! Крім них, вперше на АртПолі «Люди добрі», «ГИЧ-оркестр», Zapaska & BeBoBul, Дичка та Перкалабські придатки. Останні безпосередньо пов’язані з відомим вам хором «Як умієм, так і пієм», до якого кожен може долучитися вже зараз.

Незабаром чекайте інформації про розширену програму майстер-класів та кіноклубу!

Ми подовжуємо термін продажу по 280 грн. на всі дні фестивалю. Одноденні квитки можна буде придбати безпосередньо на фестивальному майданчику, їх вартість становитиме 70 грн.

Також нагадуємо, що прийом заявок на конкурс Neuro Music для українських гуртів триває до 25 червня.

 

Про авторів

АртПоле

Додав ceny bab 25 травня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска