Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Україна / Стипендіальна програма GAUDE POLONIA 2013

01 ЛЮТОГО - 31 ЛИПНЯ

Польща

Національний Центр Культури у Варшаві оголошує конкурс на отримання піврічної стипендії у Польщі в рамках стипендіальної програми Міністра культури й національної спадщини Республіки Польща "GAUDE POLONIA". Програма "Gaude Polonia" призначена для молодих представників та представниць мистецького, літературного, музичного, кінематографічного середовищ, галузей мистецтвознавства, літературної критики, музейної справи, охорони пам'яток старовини, а також перекладачів/ок польської літератури з країн Центрально-Східної Європи.

Стипендіальна програма триватиме в Польщі з 1 лютого до 31 липня 2013 року. Відбір стипендіатів/ок відбудеться шляхом конкурсу. Від кандидатів/ок вимагається володіння польською мовою на початковому рівні. Заяви про участь у програмі прийматимуться до 15 жовтня 2012 року.

Піврічна стипендія у Польщі призначена для ознайомлення з сучасною польською культурою та вдосконалення творчої майстерності під керівництвом відомих польських митців та мисткинь, а також установ, у найбільших і найвідоміших центрах польської культури. Програма "Gaude Polonia" сприяє розвитку порозуміння й добрих відносин на основі культурного співробітництва між Польщею та її близькими сусідами.

Детальну інформацію про програму "Gaude Polonia" та бланки анкет можна отримати на сайтах: Національного Центру Культури у Варшаві, Польського Інституту у Києві.

 

Про авторів

Культура

Додав Настічка 22 вересня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска