Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Україна / Конкурс історичних письмових робіт «Українська революція з першоджерел»

01 БЕРЕЗНЯ - 24 СЕРПНЯ

Україна

Творча група фільму «Українська революція»  оголошує конкурс історичних письмових робіт «Українська революція з першоджерел». Конкурс проводиться за підтримки благодійної ініціативи «Героїка».

Мета конкурсу — пошук та оприлюднення маловідомих історичних джерел, які розповідають про події Перших визвольних змагань 1917—1921 років.

Учасниками конкурсу можуть стати школярі старших класів та студенти вищих навчальних закладів усіх рівнів акредитації.

Учасники конкурсу надсилають на розгляд журі письмову роботу, в якій, на основі історичних джерел, що не були в широкому науковому вжитку, висвітлюють цікаві епізоди Перших визвольних змагань.

Роботи приймаються з 1 березня 2013 року до 24 серпня 2013 року.

Головні призи.Журі розподіляє роботи на дві категорії: школярів та студентів. У кожній категорії призовими є перше та друге місця. Призом за перше місце є електронна книга «PocketBook Basic New». Призом за друге місце є годинник з національною символікою.

Крім того, 50 конкурсантів, чиї роботи звернуть на себе увагу журі, отримають спеціальні призи від благодійної ініціативи «Героїка»: науково-популярна та художня література про Армію УНР; батальний живопис київського художника Богдана Піргача (Limited edition prints)

Спеціальний приз від Спілки офіцерів України. За рішенням журі конкурсу, одному з учасників буде вручена ще одна електронна книга «PocketBook Basic New».

Нагородження переможців відбудеться восени 2013 року, після завершення обробки усіх надісланих робіт, але не пізніше 1 листопада 2013 року. Нагородження проходитиме у місті Києві. Призи від творчої групи фільму «Українська революція» вручить народний артист України Богдан Бенюк. Призи від  благодійної ініціативи «Героїка» та від Спілки офіцерів України вручать представники цих організацій.

Докладніше про умови конкурсу

 

Про авторів

Конкурс/ Конкурси

Додав nady 04 квітня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска