Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Україна / Прийом заявок на здобуття скульптурної премії для молодих художників Kyiv Sculpture Project

31 ЖОВТНЯ - 20 ГРУДНЯ

Національний ботсад ім. М. Гришка

Другий міжнародний фестиваль сучасної скульптури Kyiv Sculpture Project оголошує прийом заявок на здобуття першої в Україні міжнародної скульптурної премії для молодих художників.

Kyiv Sculpture Project запрошує до участі художників та художниць віком до 35 років із різних країн світу для участі у виставці Основного проекту та можливості номінації на міжнародну скульптурну премію. Головна премія складатиме 8000 євро, спеціальна премія - 3000 євро, на учасників також чекає багато заохочувальних призів від партнерів проекту. Роботи виставлятимуться в Національному ботсаду ім. М. Гришка (травень-липень 2014року). 

У 2014 році проект робить акцент на темі “Мистецтво в місті”. Фестиваль Kyiv Sculpture Project надає художникам можливість запропонувати свої варіанти практичних досліджень зв’язків між сучасним мистецтвом та публічним простором міста.

Заявки приймаються з 30 жовтня по 20 грудня 2013 року включно. Організатори фестивалю покривають виробництво робіт, переліт і проживання художників у Києві. Завантажити форму заявки на конкурс Міжнародної скульптурної премії можна на сайті фестивалю

До відбіркової комісії міжнародної скульптурної премії Kyiv Sculpture Project 2014 увійшли Хелен Фебі (головний куратор Yorkshire Sculpture Park та Спеціального проекту KSP), Катерина Тейлор (куратор Основного проекту KSP, засновник Kadygrob&Taylor Art Projects), Михайло Рева (скульптор, архитектор, заслужений художник України), Володимир Кадигроб (керівник KSP, засновник Kadygrob&Taylor Art Projects), Олеся Островська-Люта (керівник програм і проектів фонду Ріната Ахметова "Розвиток України"), та Антон Бєлов (директор Центру сучасної культури “Гараж”). Усі відібрані роботи будуть оцінені міжнародним журі й номіновані на такі нагороди в рамках Kyiv Sculpture Project Prize:

Kyiv Sculpture Project Prize – це перша в Україні спеціалізована премія для молодих художників, які працюють із публічним мистецтвом. В 2012 році Kyiv Sculpture Project отримав близько 300 заявок із 39 країн світу. Головну премію розділили між собою два проекти: “Мушля” Жанни Кадирової (Україна) та “Місячний” Карін ван дер Молен (Нідерланди).

 

Про авторів

Міжнародний фестиваль сучасної скульптури Kyiv Sculpture Project

Додав nady 07 листопада 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска