Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Україна / Прийом заявок на IV Одеське Бієнале Сучасного Мистецтва

01 ЛЮТОГО - 01 ЧЕРВНЯ

msio2008@rambler.ru

Музей сучасного мистецтва Одеси оголосив про початок підготовки до IV Одеської Бієнале Сучасного Мистецтва. Співкуратори Мирослав Кульчицький і Михайло Рашковецький запрошують художників, кураторів та арт-критиків взяти участь в проекті «Manifesto» - темі IV бієнале.

Бієнале буде присвячено проблемі особистості відносно громадськості, духу генія – аскета чи короля, та ієрархічності автора як першовідкривача і руйнівника стереотипів.

Пропозиції щодо участі в проекті приймаються до 1 червня 2014 року за адресою msio2008@rambler.ru (обов’язково вказується тема «Manifesto»).

Заявка повинна містити:

Текстовий документ з CV і контактами: e-mail, телефон, веб-сайт (якщо є);

Текстовий документ з маніфестом і описом надісланих робіт чи проекту (не більше 8-ми тис.знаків);

Фотографії робіт (чи ескізів робіт) в форматі jpg, вказавши назву, розмір, техніку і рік створення (для готових робіт) в назві файлу;

Якщо необхідно представити відео (відео-документацію), просимо викладати матеріали на відео-хостинг та присилати посилання на матеріал чи плейлист.

Відповіді щодо надісланих заявок будуть відправлені до 1 липня 2014 року.

Пріорітетними для кураторського відбору стануть роботи, в яких декларуються основні принципи можливого парадигмального (на думку автора) художнього напряму сучасності. Роботи можуть бути виконані в будь-яких медіа, але в супроводі вербалізованого викладення цих принципів у формі маніфесту. Використання маніфестних текстів чи їхніх фрагментів безпосередньо в роботах не виключається.

Організатором Одеської бієнале виступає Музей сучасного мистецтва Одеси.

Презентація проекту відбудеться на виставкових майданчиках одеських музеїв і галерей, а також в альтернативних просторах. Програмою проекту передбачається проведення конференцій, круглих столів, панельних дискусій, освітніх програм.

Терміни проведення IV бієнале: 26 серпня – 2 жовтня 2015 року.

 

Про авторів

Конкурс/ Конкурси

Додав nady 05 лютого 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска