Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Україна / Прийом заявок на участь у конкурсі молодих художників GRANT UART 2014

01 ЛИПНЯ - 23 СЕРПНЯ

Україна

Нагадуємо, Фонд культурної дипломатії UART - продовжує термін подачі заяв для участі в GRANT UART 2014 до 23 серпня.

Дане рішення було продиктовано, з одного боку, складною ситуацією в Україні, особливо, в її південно-східних регіонах. Команда UART висловлює надію, що жителі цих областей також зможуть взяти участь у конкурсі. З іншого боку, були враховані побажання кандидатів, які думають, що більший запас часу дозволить їм представити більш якісні роботи. На 1-е липня було зареєстровано 400 заявок, більшість надісланих робіт - це живопис і фотографії. Успіх переможця GRANT UART 2013 - Миколи Толмачова - надихнув багатьох ілюстраторів, які подали заявки.

Рада українських експертів в особі Ольги Балашової, Оксани Баршинової, Євгена Карася та інших відомих діячів мистецтва, одностайно відзначає зрілість ідей і образів, оригінальність підходів і різноплановість поглядів учасників.

Керівник проекту GRANT UART 2014, Олена Полковський, вважає, що головне у творчості - це те, яким художник бачить майбутнє. Конкурс молодих, те, яким вони бачать наше спільне майбутнє, актуальний, як ніколи. Україна будує своє майбутнє. А побачити його ми зможемо очима молодих українських художників уже в ході конкурсу GRANT UART2014.

Довідка:

Оргкомітет GRANT UART - 2014 продовжує прийом заявок на участь у Всеукраїнському конкурсі для молодих художників до 23 серпня 2014 Для реєстрації необхідно заповнити анкету і прикріпити роботи на офіційному сайті www.grant.uart.eu.

Всі новини - на офіційній сторінці Фонду культурної дипломатії UART на facebook.

Про конкурс GRANTUART:

Конкурс для молодих художників GRANT UART заснований Фондом культурної дипломатії UART в 2013 році. Мета конкурсу - інтеграція нових талантів з України у світовий арт-простір, так само як і просування української культури загалом.

Розроблений Фондом UART оригінальний формат конкурсу передбачає щорічне проведення фіналу, по можливості, в новій країні. Призовий фонд може складатися з: грошового гранту на навчання; експозиції на престижних художніх салонах і ярмарках; організації авторських і / або колективних виставок переможців конкурсу у вітчизняних і зарубіжних музеях і галереях. Можливі інші форми винагороди. До участі в GRANT UART 2014 допускаються громадяни України від 20 до 35 років. Первинний відбір здійснюється національним Радою експертів, потім - міжнародним журі.

Перший GRANT UART був проведений в 2013 р. для українських художників у віці від 18 до 35 років. Фінал проходив у Парижі. До складу журі увійшли відомі діячі культури Франції. Заявки на участь у конкурсі подали 512 митців з усіх областей України. Перший приз - грант у розмірі 20 000 євро на навчання у Франції, отримав 19-річний Микола Толмачов. Місце проведення фіналу GRANT UART 2014 буде визначено восени. Таке рішення було прийнято організаторами у зв'язку з напруженою ситуацією в Україні.

 

Про авторів

GRANT UART

Додав nady 24 липня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска