Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Україна / Всеукраїнський тур гурту Cockpit Music (Копенгаген, Данія)

23-30 ЖОВТНЯ 20:00

Київ, Львів, Луцьк, Чернігів, Харків, Дніпропетровськ

  • Київ - 23 жовтня - клуб 44
  • Львів - 24 жовтня – клуб Лівий Берег
  • Луцьк 25 жовтня – клуб Майдан
  • Чернігів 27 жовтня – клуб Вареник
  • Харків 29 жовтня – клуб Jazzter
  • Дніпропетровськ 31 жовтня – клуб Cotton-bar

Час: 20-00

Якщо ви спитаєте, яку музику грає гурт Cockpit Music, то більшість музичних критиків, напевно, не змогли б відповісти. Панк-джаз, сучасна камерна музика, гібрід-тріо, Leatherjazz, структурований хаос – як це тільки не називали.

Найбільш просте і, в той же час, найбільш ємне визначення музики цього датського тріо – «незвичайна». Незвичайні комбінації, незвичайне виконання, разом із звичними барабанами – віброфон, марімба, різноманітні перкусії та тарілки власного виготовлення.

Минулого року гурт відсвяткував своє тридцятиріччя. Таке буває тільки у справжніх однодумців: за весь цей час склад гурту не змінювався. Торстен Хьог – саксофон, Сьорен Тардін – гітари та Петер Олівер Йоргенс – всі види ударних. Їхні перши репетиціі проходили в малесенькій кімнаті, де ледь розміщувалися барабани і гітарний комбік, а саксофоністу, затиснутому в таких умовах, не вистачало хіба що ременів беспеки, у всіх троьх були відчуття як в кабіні пілотів, звідси і пішла назва «Кокпіт Мьюзік».

склад:

  • Торстен Хьог – саксофон (лідер 10та Mongo Dilmuns, створював музику для Arditti String Quartet и El Hombre Invisible, працював з Sort Sol, Audun Klive та Scanner);
  • Сьорен Тардин – гітари (грав панк-рок в группі No Knox, на данний момент співпрацює з апологетом датського арт-рока Мартіном Холлом (Martin Hall) як гітарист та аранжувальник);
  • Петер Олівер Йоргенс – ударні, вібрафон, марімба, перкуссія (основний композитор для всіх проектів, де бере участь, окрім цього його рахунку більше ніж 30 балетів, фільмів и постановок, він грав з Evan Parker, Fred Van Hove, David Moss, Phil Minton, Mats Gustafsson, Thomas Lehn, Irene Schweizer, John Tchicai, Z?v, Frank Lowe, Poul Rutherford, Tim Hodgkinson, Alan Silva, Pat Thomas, Roger Turner, Verner L?di, Andrea Neumann, Fred Lonberg Holm, Johannes Bauer, Per ?ke Holmlander & Sirone)
Гурт ВОЦАП (Харків, Україна) буде супроводжувати датських колег у турне.

ВОЦАП - сучасні пісні у виконанні все ще молодих людей.

Композиції гурту ВОЦАП містять елементи панка, пост-хардкора та джазу. 
 
Тексти витримуються в стилі так званої «джанк-прози». Кожен з них – маленьке ессе. Тематика – з тих, що губляться в повітрі великих міст: вони важливі тільки зараз, бо потім все забудеться, якщо про нього не казати. Легкий стьоб разом з самоіронієй, відвертість людей, яким не хочеться брехати.

 

Про авторів

Гурт Cockpit Music

Додав Art-Vertep 29 вересня 2009

Коментарi

23 жовтня 2009

а скільки коштує квиток у Львові?

Art-Vertep
25 жовтня 2009

Квитки та резервування місць у Львові: 050 430 07 52 , 067 443 33 63

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска