Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Україна / Виставка живопису Наталі Курій-Максимів «Етномандри»

02 ЛЮТОГО

місто Самбір; приміщення музею "Бойківщина" (пл. А. Чайковського, 4)

Малювання на склі – це витончена і, водночас, дуже складна техніка. Скло, за своєю природою, предмет холодний. Незважаючи на це – картини Наталі Курій-Максимів віддають теплоту, добро. Вони переповнені духом сімейної гармонії, яка черпає свою міць в українських національних традиціях.

Наталя Курій-Максимів народилася у місті Самборі, на Львівщині, дитинство пройшло в Карпатах в с.Верхнє-Висоцьке.Пізніше вступила в Самбірський педагогічний коледж ім.І.Филипчака на відділення образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Після двох років навчання в коледжі була зарахована до педагогічного університету в Дрогобичі, де здобула спеціальність вчителя образотворчого мистецтва. З 2010 року вирішила поглибити знання в графіці, навчаючись в Українській академії друкарства.

Починала вона з академічної школи, пізніше освоювала різні абстрактні способи вираження задуманого, захоплювалась сюрреалізмом тощо.

Техніка малювання на склі завжди приваблювала майстриню, оскільки, у ній можна поєднати живопис з графікою, а ще, тому що це давнє українське мистецтво, яке чудово відображає життя народу і передає його дух.На створення робіт авторку надихають традиції нашого народу, його колорит. Особливо Наталю Курій-Максимів цікавлять образи поліської міфології, зокрема лісовики, мавки, озерні духи, які яскраво показані в творчості Лесі Українки.

Виставка проходитиме в приміщенні музею "Бойківщина" (пл. А. Чайковського, 4)

Відкриття 2 лютого 2013 р.!!!!!!!!

 

Про авторів

Наталя Курій-Максимів

Додав nady 19 січня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска