Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Джаз Sergey Davydov - Anatoly Gerasimov. The Night 9,22 Mb

Україна / «Найкращий голос Канади» Сієнна Дален в Україні!

11-17 ТРАВНЯ

Київ, Рівне, Львів, Дніпропетровськ, Миколаїв

Турне видатної канадійської вокалістки Сієнни Дален:

11 травня - Київ

12 травня – Рівне

13 травня – Львів

15 травня – Дніпропетровськ

17 травня – Миколаїв

Сієнна Дален (Sienna Dahlen) – канадійська вокалістка, композитор, поетеса та гітаристка. Саме її голос можна почути у фільмі «Датський поет» (The Danish Poet), що 2007 року отримав премію «Оскар».

За силою впливу авторської поезії, мелодійності композицій та дивовижного, надзвичайно глибокого вокалу, Сієнну можна порівняти з її геніальною співвітчизницею – Джоні Мітчелл.

Критики та колеги говорять про Сієнну Дален: «Дуже цікаво було би дізнатись що Джоні думає про вокальні здібності Сієнни….». Слухачі називають Дален «найкращим голосом Канади». Однак слухачі схильні до перебільшення, тому цікаво почути думку фахівців:

«Її голос неперевершений. Вона справді унікальна. Коли я вперше її почула, на якийсь час просто втратила здатність говорити. Її надзвичайний спів, який, звучить настільки легко, що, здається, Сієнна не докладає до цього жодних зусиль. Вона співає так, наче знає, що її голос здатен зробити все, що вона забажає, а слова бринять в її устах, наче перли. Браво!»

Рік Френкс (Rique Franks), відома канадійська співачка.

«До чого ж неймовірний підхід до джазу. Надзвичайна вокалістка та чудова інструментальна робота. Сієнна звучить так, що не виникає сумнівів: вона має що сказати і вона стовідсотково знає, як передати свої думки через музику. Її обов’язково має почути Джонні Мітчелл. Слухачі напевно відчувають музичний та духовний зв'язок між цими співачками».

Білл Хендерсон (Bill Henderson), канадійський продюсер та музикант.

«Коли я слухаю музиканта, то оцінюю його за трьома критеріями: технічна досконалість, емоційно-духовний зміст та унікальність артиста. Існують такі виконавці, які досягають досконалості лише за одним з трьох критеріїв. Та, як на мене, найкраща музика – це баланс між цими трьома складовими. Як на мене, Сієнна належить як раз до тієї унікальної групи музикантів, які знаходять цей баланс».

Дейв Рестіво (Dave Restivo), піаніст, триразовий володар канадійської національної джазової премії.

Сієнна Дален однаково успішно працює у двох зовсім різних музичних напрямках: виконує сучасний джаз та північноамериканський фолк, музика, в якій окрім фолку присутні елементи джазу, року. Тому її виступ органічно виглядає як на джазових фестивалях, так і на сцені рок-клубу.

Дален видала декілька авторських дисків, багаторазово гастролювала країнами Європи та США.

Весною 2008 року Дален стала першою жінкою в історії Університету Торонто, яка отримала ступінь магістру в галузі джазового виконання.

В 2009 році Сієнна з тріумфом виступила на декількох російських сценах разом з датськими музикантами, які співпрацювали з такими зірками джаза, як Джон Аберкромбі та Курт Еллінг. Вокалістка з легкістю утримує увагу глядачів під час своїх сольних виступів, виконуючи авторську музику, самостійно акомпануючи собі на роялі чи гітарі.

 

Про авторів

Джаз

Додав Art-Vertep 28 квітня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска