Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Zapaska Ружа 2012 5.27 Mb
Гурт Zapaska Nespodivanо 6,95 Mb
Гурт Zapaska Waitress Song 5,66 Mb
Гурт Zapaska niema ryby (2011 р.) 4,43 Mb
Гурт Zapaska Прорізна (2010 р.) 7,12 Mb

Україна / Zapaska&BeBoBul – Польща-Чехія-Германія тур

02-18 ЛИСТОПАДА

Польща, Чехія, Германія

Два дуети – три країни. З таким гаслом вирушають у тернистий зоряний шлях подільська інді-поп двійця «Zapaska» та їх чернівецькі побратими від построку «BeBoBul».

З 2 по 18 листопада друзі відвідають пронесуть хоругву української незалежної сцени крізь клубні майданчики ближнього та дальнього зарубіжжя. У будинку на колесах їхатиме постійна учасниця живих виступів обох гуртів, автор усіх кліпів «Zapaskи», майстриня відеоарту Юлія Рублевська. Краків, Варшава, Брно, Нюрнберг та інші великі та маленькі міста вже чекають на порцію свята. Збір коштів на бензин для подорожі колективи влаштовують 31 жовтня у тернопільському Коза-барі та у 1 листопада у Музеї Ідей Львова. В останньому закладі до забави долучиться учасник гурту DRUMТИАТР, поет Грицько Семенчук.

Відвідувачіматимуть змогу оцінити нове звучання, нові інструменти, костюми та зачіски обох дуетів та насолодитись запахом свіжих огірків з музичних ланів Середнього Подністров’я. По поверненню «Zapaskа», без перепочинку планує пересісти у бус до івент-компанії NaturalEastдля участі у найбільшому турі в історії України спільно з чеським дуетом KuzmichOrchestra. Однак, це зовсім інша історія.


http://www.zapaskamusic.com/

 

Про авторів

Гурт Zapaska

Додав nady 29 жовтня 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска