Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Мандрівники (Жадан, Ойра, Кириченко) Фламенко (2012) 12.72 Mb
Мандрівники (Жадан, Ойра, Кириченко) Форелі (2012) 11.44 Mb
Мандрівники (Жадан, Ойра, Кириченко) Крига (2012) 8.38 Mb
Мандрівники (Жадан, Ойра, Кириченко) Форель (2012 р) 4.49 Mb
Мандрівники (Жадан, Ойра, Кириченко) Чорна Жінка (2012 р) 3.13 Mb

Україна / Концертний тур проекту «Жадан&Ойра&Кириченко» із презентацією альбому «Форелі» містами України (Львів, Ужгород, Тернопіль)

09-11 КВІТНЯ

Львів, Ужгород, Тернопіль

Перед тим, як взяти довгу паузу серед концертів, пов'язану з роботою над новими проектами, митці викроїли трохи цінного часу, щоб познайомити нас зі своїм спільним доробком.

Цій співпраці більше десяти років. Їх творчі шляхи перетинались не раз, проте ідея спільного проекту чекала до пори і реалізувалася лише два роки тому. Серед низки музично-літературних проектів, що з'явились в Україні останнім часом, "Жадан&Ойра&Кириченко" - певно, найбільш еклектичний та експериментальний.

Сергій Жадан об'єднується з флагманськими представниками двох полярно протилежних напрямків - глибинного фольклору та електронного авангарду. Поєднання root-етніки фольклористів "Ойри", мінімал-ембіенту від гуру української електроніки Андрія Кириченка та яскравої, відвертої поезії Жадана - одного з найвизначніших творців сучасного слова - сміливе, непередбачуване і безумовно цікаве явище. Результатом такого експерименту стала та несподівана суміш з фолку, електроніки, хіп-хопу та лірики, яка була втілена в релізі "Форелі", презентованому у листопаді 2012. Цей надзвичайно мелодійний і загадковий альбом є основою програми квітневого туру.

 
 

 

Про авторів

Мандрівники (Жадан, Ойра, Кириченко)

Додав nady 04 квітня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска