Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Україна / Конкурс для українських художників на участь у резиденції в Празі

10-22 КВІТНЯ

Адреса для подання заявок: info@alevtinakakhidze.com

Центр сучасного мистецтва «Futura» у Празі у партнерстві з Чеським центром у Києві та приватною резиденцією для митців «Розширена історія Музичів» оголошує прийом заявок. Про це повідомляє «Велика Ідея»

Резиденція «Futura», яка розташована в Karlin Studios у Празі, цього року орієнтована на художника/ницю українського походження, чи художників, які живуть і працюють в Україні.

Кандидати повинні бути професійними художниками або студентами, які працюють в галузі образотворчого мистецтва. Вимагається достатнє знання англійської мови.

Резиденція проходитиме з 5 червня до 4 липня 2014 року. «Futura» забезпечує житло, студію, професійну підтримку і допомогу. Транспортні витрати художника/ниці до Чехії і в зворотній бік покриваються Чеським центром у Києві. Добові не покриваються. «Futura» може допомогти кандидатам у пошуках грантів, які б покривали подальші витрати – за умови ініціативи з їх боку.

Будь ласка, відправте оновлені резюме (CV) та портфоліо англійською мовою в електронному форматі (до 10 Мб) на пошту info@alevtinakakhidze.com

Заявки, яким бракує необхідних документів, або ті, які містять чеську версію портфоліо, розглядатися не будуть. Результати відкритого конкурсу будуть оголошені на початку травня 2014 року. Відібрані художники будуть проінформовані електронною поштою.

Для отримання додаткової інформації про програму «Futura» та її діяльність відвідайте: http://www.futuraproject.cz/

Термін подачі заявок до 22 квітня 2014 року.

i-pro.kiev.ua

 

Про авторів

Конкурс/ Конкурси

Додав ceny bab 10 квітня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска