Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Україна / Прийом заявок на участь в конкурсі для молодих художників GRANT UART 2014

23 КВІТНЯ - 23 ЧЕРВНЯ

www.grant.uart.eu

Фонд культурної дипломатії UART оголосив про початок Другого Всеукраїнського конкурсу для молодих художників GRANT UART 2014, в якому міжнародне журі обере найталановитіших молодих митців України. П’ять переможців конкурсу отримають можливість виставити свої роботи на Віденському Арт-Ярмарку (VIENNAFAIR) у жовтні ц.р., а також у Києві. 

 

GRANT UART є флагманським проектом Фонду культурної дипломатії UART. Мета конкурсу – підтримка і популяризація творчості молодих українських митців та їх інтеграція у світовий арт-простір.  

 

Перший GRANT UART було проведено в Україні у 2013 році. Переможець Микола Толмачев отримав освітній грант у розмірі 20000 євро та можливість навчання/стажування у Франції.

 

Цього року до участі у конкурсі запрошуються автори (живопис, графіка, скульптура, фотографія, інсталяція) віком від 20 до 35 років, які є громадянами України. Прийом заявок на участь в конкурсі триватиме з 23 квітня по 23 червня 2014 року.

 

GRANT UART проходитиме в два етапи. На першому етапі фіналістів обиратиме Рада українських експертів, до складу якої увійшли відомі куратори, арт-критики, галеристи та журналісти Ольга Балашова, Оксана Баршинова, Вікторія Бурлака, Ліза Герман, Наталія Іванова, Євгеній Карась, Влодко Кауфман, Марія Ланько, Яніна Пруденко, Михайло Рашковецький, Олександр Соловйов, Екатерина Стукалова, Тетяна Тумасян, Олена Червоник, Богдан Шумилович та Марина Щербенко.

 

На другому етапі п’ятьох переможців конкурсу обере міжнародне журі, до якого увійшли провідні експерти в галузі сучасного мистецтва: Патриція Сандретто Ре Ребауденго – колекціонер, член Міжнародної ради Музею сучасного мистецтва (MoMA, Нью-Йорк), Крістіна Штейнбрехер-Пфандт – художній директор Віденського арт-ярмарку VIENNAFAIR та Даян Біл – відома куратор і галерист.

 

Усі умови та положення про проведення конкурсу публікуються на офіційному сайті GRANT UARТ, де кожен може безкоштовно подати заявку на участь у конкурсі. Організаційним партнером конкурсу в 2014 році став Інститут проблем сучасного мистецтва. Представник Інституту Наталія Шпитковська виступила комісаром проекту. Інформаційний партнер – Art Ukraine. Каталог переможців опублікує партнер-видавництво для найважливіших тиражів Фамільна друкарня Huss.

 

Про авторів

Фонд культурної дипломатії UART , Конкурс/ Конкурси

Додав ceny bab 28 квітня 2014

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска