Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Новомосковськ / «Вечір Сучасної Хореографії від студії Бомонд»: чотири хореографи — чотири перфоманси

27 КВІТНЯ 18:00

ПК Металург (м. Новомосковськ)

Творча спілка «Майбутнє Хореографії» запрошує Вас відвідати концерт «Вечір Сучасної Хореографії від студії Бомонд», що пройде 27 квітня о 18.00 на сцені ПК Металург (м. Новомосковськ).

Чотири хореографи — чотири перфоманси.

Традиційний квітневий концерт від Бомонду давно став чимось значно більшим за звичайний «звітний концерт». Кожного разу бомондовці піднімають свою планку якості на новий рівень. 27 квітня Студія зробить ще один крок до професійного театру (денс компані), продемонструючи глядачу програму, складену з танцювальних перфомансів. Кожен з 4 ведучих хореографів студії представить на суд глядачу своє бачення сучасної хореографії.

Олександра Матвієнко продемонструє спектакль «Лавка Чудес» у кращих традиціях сучасного джаз-денсу; у перфомансі хореографа Тамари Максименко »Онлайн», про поєднання світу людей та світу машин, ви зможете побачити контактну імпровізацію та модерн; про початок людства мовою контемпорарі йдеться у повній версії спектаклю «Створення Світу» від Дмитра Горошка, а хореограф Ірина Матвієнко у притаманній їй манері етно-джазу адаптує «Лісову Пісню» по мотивам безсмертного твору Лесі Українки.

Майже всі заходи творчої спілки є мультиформатними і »Вечір Сучасної Хореографії» не стане виключенням. О 17 годині розпочнеться експозиція світлин «Бомонд. Історія», на якій у хронологічному порядку буде показано творчий шлях колективу з початку 90-х і по сьогодення. Також, до концерту буде приурочено конкурс дитячого малюнку «Намалюй Танець», роботи молодих художників будуть демонструватися паралельно експозиції, а переможців буде нагороджено на сцені. А за тиждень до цього, 19 квітня, пройде семінар по сучасному танцю від київських хореографів Руслана Сантаха та Тетяни Чакави.

Тож, запрошуємо Вас до танцювального театру, адже саме Ваша увага має сприяти розвитку сучасного містецтва у нашому місті.

 

Про авторів

Студія сучасного танцю Бомонд

Додав nady 09 квітня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска