Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Чернівці / Відкрита Ніч дубль 15 у ЧЕРНІВЦЯХ

25 ЧЕРВНЯ 21.00

Український Народний дім, Вул.Ломоносова,2

Цього року Чернівці отримали чудовий подарунок від фестивалю "Відкрита ніч"

Про фестиваль

Фестиваль “Відкрита ніч” – хіба не найменший в світі: він триває лише одну коротку літню ніч. “Відкрита ніч” не є міжнародним, а фестивалем виключно національного короткометражного фільму. Програма складається з конкурсних та позаконкурсних фільмів, відібраних до показу згідно фестивального Регламенту.

Цьогорічний фестиваль відбудеться у ніч з 25 на 26 червня як завжди під відкритим небом, але, на жаль, не на традиційному оглядовому майданчику літописної гори Уздихальниці поряд із Замком Річарда, що на Андріївському узвозі. Обставини змусили тимчасово поміняти дислокацію і провести фестиваль у парку Мамаєва Слобода у Києві. Протягом ночі глядачі подивляться приблизно 20-25 короткометражних (а також фрагментів повнометражних) фільмів. Переважно це роботи молодих українських кінематографістів. Оголошення переможців – з першими променями сонця. Склад Журі буде оголошено додатково.

Про нове

«Відкриту ніч. Дубль 15» присвячено пам’яті видатного українського кінорежисера та кінооператора Юрія Іллєнка. За традицією перших фестивалів, у яких Юрій Герасимович неодноразово брав участь як член журі, ми покажемо у рубриці «Ретроспектива» фрагменти з його найкращих фільмів. Журі цьогорічного фестивалю очолить відома українська актриса, дружина Юрія Іллєнка Людмила Єфіменко.

Цього року вперше показ фестивальної програми відбудеться одночасно з Києвом також ще у кількох містах України: Львові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Івано-Франківську та Чернівцях.

Приз Глядацьких симпатій буде визначено за сумою голосів усіх аудиторій.

Чай та кава на вечорі безкоштовно!

Додаткова інформація на сайті фестивалю www.opennight.org.ua

 

Про авторів

Людмила Мещерякова

Додав Людмила Мещерякова 16 червня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска