Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Чернівці / Концерт God is an Astronaut, 14 квітня, Чернівці

14 КВІТНЯ

Літній Театр (вул. Садова, 1)
80-150 грн.

Золота серцевина весни буде визначною не тільки через тепло, що нарешті завітає у наші краї, а й через ще одних, не менш очікуваних мандрівників. 14 квітня до славетного і гарного міста Чернівці завітає всесвітньовідомий колектив під назвою God Is An Astronaut.

Гурт був створений 9 років тому двома братами — Торстеном і Нілсом Кінселлами та їх другом, Ллойдом Хені. На таку дивацьку назву хлопців надихнула цитата з фільму «Нічне місто», яка звучала так: «Все це — правда, Бог — астронавт». Майже одразу гурт засновує власний лейбл Revive Records, на якому і видають в тому ж 2002му році свій перший альбом «The End of The Beginning», а за три роки ще один — «All is Violent, All is Bright». В цих двох платівках музиканти спробували трансформувати класичні прийоми спейс-року, через що звучання часом віддає мінімалізмом, знижуючи насиченість і глибину композицій. Шанувальники швидко розсмакували новий для себе гурт з його неординарним звучанням, відсутністю формалізму та живою енергетикою звуку. Так God is an Astronaut зайняли своє місце на пост-роковому Олімпі зовсім поряд з легендарними Sigur Ros.

В 2010му світ побачила вже п’ята платівка «Age Of The Fifth Sun», яку вони вирішили показати усій східній Європі. Між Румунією і Словаччиною в їх концертному графіку є і одне українське місто. Лишень одне. Чернівці.

На саппорт до славетних ірландців потрапили не менш цікаві українці.

The Best Pessimist — це одеський «гурт однієї людини», українського музиканта і композитора Сергія Лунєва. Проект був створений у січні 2009 і вже приблизно за два роки він видав 4 альбоми на різних інтернет-лейблах. Його музика — нащадок водночас пост-року та ембієнту з деяким впливом електроніки, чим не може не нагадувати хедлайнерів концерту.

Embilight — київський пост-рок колектив, що утворився в серпні 2007 року. За цей час команда пережила кілька метаморфоз - як у плані складу (довго шукали «того самого» гітариста), так і в плані стилістики (від бріт-попу до пост-року). Але тепер, схоже, процес пошуку себе у хлопців успішно закінчився - і Embilight знайшли, нарешті, своє справжнє обличчя, яке вже давно заслужила обожнювання публіки.

Палаючий Кущ — загадкові місцеві пост-рокери. Їх інструментальна музика наче переносить в інший вимір, лишаючи там слухача з відчуттям повного захвату до останньої нотки.

Квитки на сайті: http://www.kvytky.ua/ua/event/9620

Контактна особа: Артем Кетчуп. +38 095 33 44 201

 

Про авторів

God is an Astronaut

Додав Sh.Ocean 30 березня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска