Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Чернігів / Фестиваль сучасного джазу Chernihiv Jazz Open

07-09 ЖОВТНЯ

Чернігівський обласний академічний музично-драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка

Фестиваль сучасного джазу Chernihiv Jazz Open відбудеться 7-9 жовтня у стародавньому, історичному українському місті Чернігові. Захід, організований молодими прогресивними людьми, що об'єдналися у творчу формацію «ЧЕ Студіо», претендує стати головною музичною подією північного регіону України.

Перший фестиваль Chernihiv Jazz Open відбувся 11-12 грудня минулого року в стінах Чернігівського філармонійного центру. Обидва концертні дні були аншлаговими: перед чернігівцями і гостями фестивалю виступали Джамала, тріо Усеіна Бекірова, Moonlight, Dislocados, Unity, Jam Bubble band та Dixiland. Відлунням фестивалю стала серія джазових виступів в чернігівських клубах і на концертних майданчиках.

Що: фестиваль сучасного джазу Chernihiv Jazz Open

Місце проведення: м. Чернігів

Дата проведення: 7-9 жовтня 2011 р.

Сайт фестивалю: www.chejazz.info

Цього року Chernihiv Jazz Open перетворюється на подію міжнародного рівня: на фестивалі заджемують не лише вітчизняні зірки джазу, але також гості з-за кордону. Це професійно організований фестиваль для відкритих і успішних людей, це територія позитивних емоцій, свободи і джазу, сплетіння приголомшливої енергетики, відвертої публіки і талановитих музикантів. Певної додаткової ваги події додає той факт, що Chernihiv Jazz Open буде презентований цього року на головній джазовій сцені України у Коктебелі.

Фестиваль відбудеться в чудовий жовтневий уїкенд 7, 8 і 9 жовтня в місті-легенді Чернігові. Неформальне препаті-відкриття фестивалю відбудеться в п'ятницю 7 жовтня в одному з арт-пабів міста. А в суботу і неділю на глядачів чекатимуть два насичених концертних дня на головному концертному майданчику міста – сцені обласного музично-драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка.

В межах фестивалю відбудуться виступи колективів з різних країн:

LELA Project (Україна-Вірменія)

Morfe Acoustic Band (Білорусь)

Pushkin Klezmer Band (Україна, Росія, Молдова)

Five Points і Ольга Лукачева (Україна)

Karl Frierson (Німеччина) і біг-бенд Дениса Аду (Україна)

Chernihiv Jazz Open обіцяє стати не вузько-музичною, а яскравою загально-культурною подією. На фестивальному майданчику буде організована виставка чорно-білої фотографії молодих українських і зарубіжних фотографів – переможців відкритого всеукраїнського фотоконкурсу «Inside Jazz». У арт-пабах і клубах міста пролунає серія джазових after-party — позапрограмних музичних подій і вечірок. А весь майданчик фестивалю стане простором творчого спілкування, обміну емоціями та ідеями.

Загалом, пропустити таку подію справжнім шанувальникам прогресивного джазу і просто поціновувачам нових цікавих місць ніяк не можна. Відчуйте справжнє Бабине літо в Чернігові! Слухайте джаз! Отримуйте задоволення від прекрасної музики, приємної тусовки і... золотої осені!

 

Про авторів

Мистецька аґенція Арт-Вертеп

Додав Sh.Ocean 22 вересня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска