Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Астарта Янки (2012 р.) 10.87 Mb
Гурт Астарта Харизматична особистість (2012 р.) 7.79 Mb
Гурт Астарта Бариня (2012 р.) 7.79 Mb

Чернігів / Концерт-презентація альбому «Перший Національний» етно-гурту «АСТАРТА»

10 ЛИСТОПАДА 20:00

Паб Vareniks (пр. Миру, 54)
50 грн.

Офіційний реліз дебютної платівки відбувся 27 вересня 2012 року.

Нещодавно музиканти повернулись з Німеччини, де презентували нову програму!!! Сольні концерти відбулися в Берліні, у Франкфурті та в рамках міжнародного фесту у Нойштадті "Viele Kulturen-eine Stadt" (“Багато культур — одне місто”)!!!.

До речі, деякі пісні з альбому вже лунали в цьому році на фестивалях Джаз-Коктебель, Країна Мрій, Підкамінь та ін.

Більшість композицій на платівці - сучасні обробки стародавніх українських пісень, яки дівчата збирали у етнографічних експедиціяїх, безумовно є і авторськи твори, в яких також присутня фольклорна складова... Запис та зведення матеріалу музиканти робили на київських студіях IzumrudSound та EP home studio. Учасники гурту намагалися досягнути максимально природнього звучання, тому використовувили так би мовити "вінтажну" технологію запису... Коли всі музиканти грають і записуються одночасно!

Композитором і саунд-продюсером альбому виступив відомий український музикант Едуард Діля Приступа, знаний своїми проектами в напрямках hip-hop, rock, indie та pop-музиці.

“...- Працювати над проектом було надзвичайно цікаво, тому що музичний матеріал для альбому збирався на території України і Порубіжжя, в ньому є пісні українською, болгарською і старослов”янською мовами. І мушу сказати, що вкласти справжню, чисту і первинну етніку в, скажімо, "чотирьохдольний" тактовий розмір досить нелегко і при цьому зробити це в жанрі сучасної пісні,” - розповів продюсер проекту.

 

Про авторів

Гурт Астарта

Додав nady 06 листопада 2012

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска