Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Чернігів / Концерт Man Sound у Чернігові

13 БЕРЕЗНЯ 20:00

Паб Varenik's (пр. Миру, 54)

Ви знаєте їх, навіть якщо не ходите на концерти. Більшість рекламних роликів топ-брендів, де вимагаються гучні вокалізи, — записані ними. Кока-Кола, Різдвяні акції від банків, ЮМС і ще багато-багато чого.. Так, вони не цураються реклами, вважаючи, що це теж витвір мистецтва.

Київський секстет Man Sound існує з 1994 року і на сьогоднішній день є ведучим вокальним брендом України і держав колишнього СРСР. Постійні учасники міжнародних джазових фестивалів, ці шестеро вокалістів – професіонали найвищого рівня. У цьому могли переконатись усі ті, хто потрапив на їх перший сольний концерт в Закарпатті рік тому. То було пробне знайомство, перший виступ «Мен Саунд» у філармонії обласного центра. Візит же 14 лютого – не лише гарна нагода відзначити День Святого Валентина, цей візит проходить у рамках великих гастролей колективу, присвяченого власному 15-річчю.

Нема сенсу лукавити – тут вони менш відомі, ніж «Піккардійська Терція», хоча товаришують з ними; вони не мають ефірів не рейтингових каналах і їх диски ви рідко знайдете на полицях музичних крамниць. Man Sound – більш елітна музика і вони й не ганяються за комерційним успіхом. Проте їх поважають люді «з вухами» — ті, хто сам трішки розбирається в музиці взагалі і вокальному мистецтві зокрема. Де ви ще знайдете колектив, який би міг виконувати госпел так само віртуозно, як виконує слов?’янський фольклор в оригінальному аранжуванні; що поєднував би джазові стандарти і кавер-версії пісень Майкла Джексона. До речі, про короля поп-музики. В програмі «МС» є класний момент, коли ніби граючись з публікою, вони виконують разом з глядачами його «Man in the Mirror» — не найвідомішу у нас річ, проте досить непросту у технічному плані як для виконання лише власними голосами, без жодних інструментів. Це перший «екологічний» гімн Джексона і після його смерті ця річ несе у собі також смислове навантаження – зрозуміле навіть тим, хто не розуміє англійської.

На концерті в Чернiговi хлопці з «Мен Саунд» виконають ще одну річ поп-короля – «Smile» («Посміхнись»), яку той у свою чергу присвятив Чарлі Чапліну. Тому відвідавши їх шоу, ви не просто станете свідками віртуозного володіння своїм рідним інструментом – Голосом – шістьма мужчинами з Києва. Ви справді поринете у світ найполярніших емоцій, де по черзі будете то на балу віденських аристократів, то в чорних гетто, які у свій спосіб славлять любов.

 

Про авторів

Паб Varenik's

Додав Art-Vertep 03 березня 2010

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска