Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Чернігів / Концерт польського джазового піаніста Куби Станкевича

28 ВЕРЕСНЯ 18:00

Чернігівський музично-драматичний театр ім.Т.Г. Шевченка, Красна площа

Чернігів
28 вересня
Чернігівський музично-драматичний театр ім.Т.Г. Шевченка, Красна площа, початок – 18:00

 

Куба Станкевич – джазовий піаніст. Вже кільканадцять років належить до авангарду польської джазоваї музики. Лауреат музичної премії Фридерик 2013 у категорії Альбом Року. 

 

Піаністика Куби Станкевича, хоча має витоки з класичних американських зразків, частіше тяжіє до романтичної лірики, аніж до динамічного екстриму. 

Музична кар'єра піаніста розпочалася ще у другій половині 80-х рр., коли він грав із колективом Яна Пташина Врублевського. Результатом співпраці у рамках квінтету, а потім квартету Збігнева Намисловського стали два диски „Open” i „Song of Innocence.”

Пізніше Куба Станкевич декілька років працював у Америці. 

Після повернення до Польщі Куба Станкевич організує квартет із Генриком Міськевичем, Адамом Цегельским та Цезарієм Конрадом, який у 1993 р. випускає альбом „Northern Songs”.  Серед визначних музикантів, з якими співпрацював Куба Станкевич -   саксофоніст Скотт Хамилтон, трубач Арт Фармер, вокаліста Шейла Джордан, а також Харві Шварц, Януш Муняк, томаш Шукальський, Анна Марія Йопек.   

Куба Станкевич – не лише відомий музикант, але й педагог. 2009 року він захистив дисертацію у Музичній Академії у Вроцлаві.  Його музичні знання у галузі музичних комп'ютерних програм були високо оцінені фірмою Apple (Apple Certified Logic Trainer).

В Україні музикант представить свою нову програму – імпровізації на музику відомого польського композитора Войцеха Кіляра

 

 

 

Про авторів

Куба Станкевич

Додав nady 25 вересня 2013

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска