Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Щолкіне (Казантип) / open-air ‘а «Соседний МИР 2011».

05-07 СЕРПНЯ

Крим, м. Щелкіно (Казантип)

Фестиваль музики та актуального мистецтва сусідній світ-2011

5, 6 і 7 серпня в Криму на березі Азовського моря відгримить головний open air цього літа - міжнародний фестиваль музики та актуального мистецтва «Соседнмй МИР».

Ця культова подія пройде вже в четвертий раз і об'єднає всіх, не байдужих до музики, спорту, візуального мистецтва та літнього відпочинку на морі. Територія фестивалю буде розділена на декілька пов'язаних між собою світів: СВІТ музики, СВІТ спорту і СВІТ мистецтва. Кожен «сусід» зможе знайти собі заняття до душі, і все це - під свою улюблену музику!

У цьому році на головній сцені фестивалю виступлять гурти: Ляпіс Трубецькой, Noize MC, Король і Шут, Animal ДжаZ, Stigmata, Елізіум, Sakura, Tracktor Bowling, 7000 $, Alai Oli, Pianoboy, Дiмна Суміш, Оркестр Че, Шпаки Степанова і ще більше 20 відомих музичних колективів з Росії та Україні. Молоді команди також зможуть зробити крок у «Соседний МИР», пройшовши творчий конкурс. Групи, які переможуть у відбіркових турах, отримають шанс виступити на одній сцені з іменитими хедлайнерами. У цьому році на фестивалі також працюватиме мала сцена, учасники якої порадують незвичайним музичним асортиментом. Музики буде багато, музика буде різною, музика буде вдень і вночі! Після півночі створювати СВІТ музики продовжать DJ's фестивалю.

«Соседний МИР» - це триденний сонячне свято не тільки для меломанів, а й для всієї спортивної молоді: в рамках фестивалю будуть організовані майстер-класи з паркуру, тури по пейнтболу, а також вже полюбилися футбольні чемпіонати за участю рок-зірок. У СВІТІ спорту кожний бажаючий зможе поборотися в турнірі з футболу з учасниками музичних груп.

І це не всі межі «соседнего мира»: ми пропонуємо всім творчим та креативним людям продемонструвати свої вміння у СВІТІ мистецтва. На фестивалі «Соседний МИР» пройдуть виставки художників і фотографів, поетичні вечори та театральні перформанси, майстер-класи з графіті, барабанне та вогняне шоу, а також всіх любителів незвичайних виробів чекає ярмарок hand-made. Вночі, під відкритим зоряним небом, на території фестивалю відбудуться покази незалежних мульт і художніх фільмів. Всі бажаючі взяти участь у творчому і різнобарвному СВІТІ мистецтва можуть це зробити, відправивши заявку на електронну адресу: info@sosedniymir.ru. І пам'ятай: потрапити в «Соседний МИР» і зробити його яскравішим можеш і ти, просто будь в курсі всіх новин! Стеж за нами на офіційному сайті фестивалю: www.sosdniymir.ru

ВКонтакте: http://vkontakte.ru/club2227912

У LiveJournal: http://sosedniy-mir.livejournal.com/

У Facebook: http://www.facebook.com/pages/Mezdunarodnyj-Festival-Sosednij-Mir/349580102145

У Twitter: http://twitter.com/SosedniyMir

Не пропусти центральний open-air цього літа! Хапай «сусіда», приїжджай в «Соседний МИР»! Для тебе організовані автобусні тури з Києва, Житомира, Харкова, Одеси, Москви, Брянська, Орла, Бєлгорода, Воронежа, Калінінграда, Ростова-на-Дону, Ставрополя!

Квиток у «Соседний МИР» можна придбати на сайтах: www.concert.ru, www.kontramarka.ru, www.kvitki.ua, в будь-якому салоні зв'язку «Євросєть», в касі московського клубу «Крапка», і, звичайно ж, на сайті «сусіднього світу»: www.sosedniymir.ru

 

Про авторів

Фестиваль "Соседний мир"

Додав Sh.Ocean 15 березня 2011

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска