Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Статті Інформація

Автори / Гриця Ерде / Галерея

Адам Єва Чотиригруда Діва Марія (Мама і темна Анна)
Небо в тобі Де ми Де ми - 2
Заперечення аристократії Ґлена Троянська Постфак весілля
Я чи не я під водою Трава зелена зайшла за обрій Втрачення
Вчення Дона Хуана Ти і тебе

 
 

Додав Art-Vertep 22 лютого 2003

Про автора

Народилась 1986р. у м. Львів. Живе та працює в Києві. Освіта: 2004-2007 Академія Дизайну, Львів 2007-до т.ч.

 

Коментарi

21 січня 2006

Обличчя - живі, а тіла - мертві.... Львів може надихати не тільки на депресію! Лякає бачення людини (переважно на чорному фоні) очима зовсім молоденької дівчини, без сумніву, дуже талановитої. Хотілось би знати назви картин або коротеньки коменарі автора!

24 січня 2006

назви - зліва на право: Адам, Єва, Чотиригруда діва Марія, Небо в тобі(соски пішли на північ), Де ми, Де ми2, Заперечення аристократii, Елена троянська(автопортрет з яблуком), Постфак весiлля, Автопортрет пiд водою, Трава зелена зайшла за обрiй, Втрачення, Вчення дона Хуана, Тебе. Львiв мене не надихаэ на дипресiю, я не надихаюсь ним i з ним не спiлкуюсь. Чорний фон це не моэ бачення, я дуже життэрадiсна людина, ним пiдкреслю виразнiсть постатi.Не хотiлось би щоб в обличчях читався якийсь смуток, вони мають бути абсолютно iншого значення, в першу чергу вони - божевiльнi самки. Тiла стилiзованы i примiтизованi навмисне, не придаю значення тiлу, лише грудям. Всы моi картини - це жiнки. АБСОЛЮТНО всi. цей перiод творчостi э фемiнним. тому так. Величезне спасибi за коментар.

08 березня 2006

Тобі подобається Кастанеда? :) Ти дивна. Твої картини чуттєві і гарні. Тільки чомусь мені страшно дивитися на тих людей, що зображені без волосся на голові. Надто відкриті.

15 березня 2006

Привіт, справжня антиестетка! Прошу поради в тебе. Не знаю, що можна намалювати на стіні у однієї дуже гарної людини. Кімната буде блакитною, в ній тільки завершують ремонт. У мене безліч думок в голові, аж "очі розбігаються"! Що зобразити? Допоможи:)

24 березня 2006

Интересные работы, не лишенные свободы восприятия мира. Мне понравилась картина Де ми?(1). Можно узнать размер и стоимость работы? Работаешь ли с галереями? Если да, то с какими? Спасибо, grycja.

30 березня 2006

привіт. з галереями я б рада, та чомусь не беруть. було кілька виставок-продажів в галереї Ом", також перформенси та іншого типу проекти. Де ми" має десь 50х50см, масло, фанера, 500у.о. з повагою, Гриця

07 травня 2006

Я вже аж скучила за тобою! Давно вже не заходила сюди. Гарні таки картини! Піду щось і сама помалюю.

20 жовтня 2006

Oй,Гриця,Гриця......................

12 грудня 2006

Подобається.... Мурашки пішли від "Чотиригруда Діва Марія", а з "Де ми" і "Ти і тебе", чомусь, відчула якусь спорідненість.... "Ти і тебе" дуже пронизливо дивиться....і таке враження, ніби в нього всередині шось болить. А "Де ми"- такі загадкові, ніби шось знають...а ти знаєш, шо вони не скажуть.....А вони тебе так трохи саркастично питають: "Ну, а ти знаєш?"....а я відповідаю: "Ні".....

12 грудня 2006

То попереднє- то я написала, але протормозила поставити ім"я....

12 грудня 2006

ги) дякую) десь так мабуть і є...

18 травня 2007

Надія 18 травня 2007 12:16 Та за тобою плачуть спеціалісти з психіатрії. Як таку хуйню можна взагалі називати таким словом як поезія. І люди які тебе підтримують такі самі божевільні як ти. І хай Бог милує наших дітей від таких дибілів-антиестетів. РИСЯ 18 травня 2007 12:32 Дура ти малолєтня! Ти б краще зайнялася якоюсь корисною справою а не хуйньою страдала.А свої ЯЙЦЕКЛАДКИ запхай собі в зад і кричи "А Я У МАМИ ДУРОЧКА-АНТИЕСТЕТКА"!!!!!

19 травня 2007

мені цікаво, що пани естети мають на увазі, вживаючи слово естетика? десь, шось почули і займаєтесь профанацією. а що таке мистецтво? сосни на вернісажі? а картини гриці - цікавий новий погляд на творчість, на світ, на історію людства. а дрогобич таки вміє робити собі піар, і не тільки собі. от мали мистецтво, продали уроди і совість не мучить і про бога ніхто не згадує. взагалі мистецтво не цінують в україні абсолютно. у брюховичах є музей сучасної скульптури, але хто то знає. 800 неймовірних скульптур, стоять собі... і теде...

А де пророк Мухамед з 4ма членами, який мастурбує? Що слабо намалювати? А равини-мужеложники де?

28 червня 2007

Дуже оригінальний погляд на світ. Дуже. Істинне мистецтво - це своєрідність і неповторність. Сучасність перестає терпіти стандарти, штампи і кліше, воно вимагає вишуканності в усіх її проявах. Краса - в очах очевидця, і сприймання цієї краси залежить від рівня інтелектуального розвитку. Від мене - велика щира-щира подяка. Я ціную таких особистостей, як ти. Розумничка:) Не зважай на критику, працюй далі, ти дуже талановита й незвичайна людина:)

07 липня 2007

Грицю, обовязково напиши наших Дрогобицьких рагулів, особливо Сікору та Байсу, великих "естетів" жуліків та брехунів. Вони розпинають Зенька Бервецького тільки за те, що показав дрогобичанам творчість Гриці. Нажаль я не митець, але Байсу бачу такою: вирячені очі та відкритий писок у вигляді помаранчі, і вездесуща СРАКА-голова.

15 липня 2007

Мистецтвом ці картини називати не слід -- для авторки це занадто, а для суспільства --шкідливо. Це швидше пошук місця для змученої душі авторки, або епатаж, або випендрьож. Так само і вірші -- потік безконтрольної підсвідомості. Можливо, авторка ще шукає свого обличчя, а може -- нічого не вміє і тому вирішила малювати, а можливо її твори -- це виклик суспільству. Виклик, бо вона не може в тому суспільстві знайти свого місця. Треба їй допомогти, а не гудити. Дівчинко, зміни кураторку-вчительку-калічку духовну, бери уроки маоювання у інтелектуально високих художників, частіше ходи по музеям, а не по сучасним бібліотекам. І якщо у тебе є талант та клепка -- ти себе знайдеш і заявиш не "уродством", а мистецтвом. А якщо ти вже впевнена в своїй геніальності, то у нас дійсно хворе суспільство.

21 серпня 2007

МАЛЬОВАНО СРАКОЮ

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска