Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

 
 
Потік Афіші Товари Статті Інформація

Тетяна Винокурова-Садиченко

Молода київська відьма, студентка. Як і належиться сучасній українській відьмі, вчиться на PR-експерта та мешкає у квартирі №13. Працює аналітиком.

Почала писати у 16 років. Пише виключно під музичний супровід, що допомагає створювати потрібний настрій та атмосферу. Кожна книжка пишеться під конкретну мелодію або музику конкретного музичного гурту (перевага надається року, панку, металу). Із алкогольних напоїв віддає перевагу червоним винам, безалкогольні вживає лише у випадку, коли це — кава. У вільний від роботи час тиняється Андріївським узвозом і спілкується зі свійськими привидами.
Авторка двох виданих книжками романів:
«Жарт. Із життя психів» (2006)
«Жарт другий. Квіт папороті» (2007)
Нещодавно в компанії «Сідіком Україна» вийшла аудіокнига «Жарт другий. Квіт папороті» (за ліцензією видавництва «Кальварія») і вже готується до видання аудіокнига «Жарт. Із життя психів».
Обидва «Жарти» рекомендовано прихильникам: Апулея, Арістофана, Ернеста Гемінґвея («Фієста»), Стівена Кінга, Урсули Легуїн та... Жорж Санд.
Книжки Тетяни дають живе відчуття: пізнього літа та ранньої осені...
В українських ЗМІ її назвали «літературним відкриттям» і яскравою представницею нової «панєвропейської генерації» ще за півроку до виходу її першої книжки «Жарт. Із життя психів», яка влітку 2006 року розпочала нову серію культового українського видавництва «Кальварія» UNLIMITED і мала успіх у читачів.
В її першій книжці живуть гремліни, кошеня, яке перетворюється на Сфінкса, Янгол і руде дівча, яке вивчає теорію відносності. І це просто історія про... психушку, про кохання, про пошуки змісту, який схований за склом розбитих люстерок.
Все дуже просто. Дівчинка чекає на янгола. Янгол шукає дівчинку. Вона не знає, що їй потрібен янгол, вона носить у кишені зламане люстерко, товаришує із своїм другим «я», виховує гремліна та вчить теорію відносності. Все дуже складно: янгол не може вийти з психіатричної лікарні, бо його крила зламані. Все дуже заплутано: психіатричною лікарнею подорожують привиди, а лікар і сам не відмовився б навідати психіатра.
«Жарт другий. Квіт папороті» (2007) — це зовсім інша історія...
Молода журналістка живе у кварталі повному «нечисті». Але це її мало турбує — вона знає як дати собі раду з цим. Правда, інколи їй доводиться просити поради і допомоги у знайомої старої відьми. Їй завжди допомагає її вірний супутник — старий, балакучий, здоровезний дикий лісовий котяра Елвіс, який не лише лякає знайомих хлопців своєю балакучістю, а й допомагає героїні позбуватись різної нечисті, настирливих «рекламних агентів бога» та знайти легендарну квітку папороті...

 
 

Учасники

markiza

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска