Увійти · Зареєструватися
 

Галереї

Потік Галереї Статті Інформація

Автори / Олексій Шпак / Гоління на Молодика

ГОЛІННЯ НА МОЛОДИКА

З давніх давен існує цікава прикмета, що будь яку справу треба починати на молодого місяця. І справа гарно йде, і результат буде набагато кращим.

Три відомих художника і Ваш покірний слуга, на того ж самого молодика, поїхали на Дніпро, подалі від цівілізації і влаштували собі маленьке свято. Як його називати невідомо. Може перформенс, а може народне гуляння, може ще якось…невідомо, але головне, що відбулась дія внаслідок якої повинні були краще рости волосся у одного з художників.

Художник — людина толерантна і те що голова почала місцями виблискувати, його не турбує, але якщо є молодий місяць, то повинна бути і дія. Ось дія і відбулась.

Як все це відбувалось ви бачите на фотосвітлинах. Від себе можу тільки додати, що окрім гоління, ми ще й варили куліш, потім його їли і звичайно запивали все це смачною козацькою горілкою. Купалися оголені, малювали етюди, знову запивали горілкою, а їсти вже було нічого, бо самі знаете який гарний апетит на свіжому повітрі.

Розповідала мені моя бабуся, що у мого прадіда була іменна шабля і всі козаки з великою повагою ставилися до нього. Бо він і гарно бився, і гарно гуляв. Що, що, а гуляти ми вміємо. Якщо треба буде, покажемо як і битись треба.

Нема шаблі, є фотоаппарат. Зброя може бути різною. ЖИВЕМО.

Гоління на Молодика Гоління на Молодика Гоління на Молодика Гоління на Молодика Гоління на Молодика Гоління на Молодика Гоління на Молодика Гоління на Молодика Гоління на Молодика

 
 

Додав Art-Vertep 22 лютого 2003

Про автора

Фотохудожник. Профессионал. Но считает себя «фотолюбителем», поскольку фотографию — любит. Утверждает, что любит по-настоящему. Хотя и не больше жизни.

 

Коментарi

06 травня 2006

OTCTOI

08 вересня 2006

Жартун!

22 березня 2007

Прикол, но не заходит!

25 липня 2007

Художник, пишущий картину куем - весьма символично. Видимо тем же и фотограф работал.

25 липня 2007

Хотя нет. Он куем картину не пишет. Он на нее из куя писает, судя по позе и ракурсу.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска