Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

 
 
Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Фестиваль ГОГОЛЬFEST

Мета проекту:

Об’єднання видатних сучасних українських художників, філософів, музикантів, письменників та режисерів, а також продюсерських та меценатських сил й усіх, кому не байдужа доля сучасного українського мистецтва, навколо імені та філософсько-релігійних і художніх ідей генія, що відкрив та подарував світові нову та невідому, містичну «terra incognita» — Україну.

Проект «ГОГОЛЬFEST» є важливим кроком на шляху здійснення основної мети «МИСТЕЦЬКОГО АРСЕНАЛУ», який покликаний бути «вікном в Україну для світу та вікном у світ для України» і «виконувати дві важливі функції, що досі не були поєднані в жодному культурно-мистецькому проекті: концентрувати культурно-мистецькі цінності та генерувати інноваційні процеси в українській культурі». Проект «ГОГОЛЬFEST» — це акумуляція творчої енергії ідеологічної еліти українського мистецтва та створення прецеденту значущих українських художніх акцій; це створення нового потужного креативного поля, та пропаганда сучасного українського мистецтва на світовому рівні. Це переусвідомлення, акумуляція та ректифікація філософської та художньої спадщини М. В. Гоголя. Це створення казкового світового древа сучасної української художньої цивілізації.

Головна стретегічна мета:

Виникнення такого потужного енергетичного інтелектуального центру, зрозуміло, спричинить резонанс з іншими енергетичними центрами життя сучасного суспільства: економічним, політичним, науковим і масмадіальним, що спровокує новий резонанс поодиноких еліт і спонукає виникнення дійсної української еліти, без якої Україна як країна неможлива.

Строки реалізації проекту:

«ГОГОЛЬFEST» — багатоетапний, розподілений у часі до квітня 2009 року. Етапи розвитку проекту:

* І етап — 7 — 14 вересня 2007 р.

* ІІ етап — травень 2008 р.

* ІІІ етап — вересень 2008 р.

* ІV етап — квітень 2009 р. — 200-річчя від дня народження М. В. Гоголя І-й Міжнародний фестиваль мистецтв «ГОГОЛЬFEST»

 
 

Учасники

ceny_bab, lestatus, Art-Vertep, Gerda, nady

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска