Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Статті Інформація

Автори / Маша Кузнецова / Поцупив Фантомаса

Магазин овочевий. Картоплю вчора привезли, i тяжковар Гриша тягнув голубу склянку, у якiй була загадкова вода. Тягнув-тягнув, дивиться, а там – дiрочка з боку. Вже калюжа натiкла. Вiн пiдскользнувся i ляпнувся рилом у цю калюжу. Вона була така смердюча, що вiн стал терти ніс. Потер, а нiс став великий. Вiн злякався i побiг до магазину. Продавець Глаша ойкнула i так запiщала, з хрипом розкидуючи слова:

- Ховайся, Фантомас!

Томати посипались на голову тяжковара Гриши, залiваючи очi яскраво-червоним соком, капаючи з вусiв на синiй брудний тулуп, у якому вiн працював вже другий тиждень. Усi покупцi заховались за прилавок, вiд чого затiпались овочi у деревяних кошиках.

Незвiсно звiдки з’явився чоловiк у сiрому пiджачку i вдарив Гришу гумовою паличкою по головi. Реакцiя Гриши була неоднозначна – на його головi зросла велика куля жовтого кольору у зелену пляму. Пiсля цього iнциденту Гриша заплакав, але всiм здалося, що вiн зарикав, як той слон, якого запхали в клiтку для перевезення з Японii в Молдову. Вбiгли ще менти у великих чоботях, як заважали iм бiгти, вони спотикалися один об одного, створюючи кiпу iз ног з головами. Гриша впав на колiна i став молитися, але слiд за ментами вбiг хлопчик з мобiлкою, схватив Гришу за вухо i засунув у кiшеню. Всi замовкли i посмiхнулися. Слава Боженьке, хтось Фантомаса поцупив.

 
 

Додав morozko 06 червня 2008

Про автора

Всё, что связано с глазом-ухом - интересно Маше. Смотреть-видеть – всегда ее статус. "Так быстрее информация поступает в мозг". Потому видит себя в будущем создателем форм и объектов будущего, может даже революционером в культурно-социальном плане.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска