Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Арслана(Лідія) Буцька (Буцкая) Потанцуем 3,01 Mb
Арслана(Лідія) Буцька (Буцкая) Я с тобой говорю мыслями 3,51 Mb
Арслана(Лідія) Буцька (Буцкая) Верю что в этой жизни 3,49 Mb
Арслана(Лідія) Буцька (Буцкая) Любовью можно 3,80 Mb
Потік MP3 Статті Інформація

Автори / Арслана(Лідія) Буцька (Буцкая) / Про себе

ХТО та ЧОМУ?

Хто?

Народилася 26 квітня в м. Києві.

Батьки – лікарі.

На сьогодні маю досить багато дипломів – лікаря-спеціаліста Київського медичного інституту ім. О.О. Богомольця, аспіранта, магістра Академії Державного Управління при Президенті України, дипломи Вищої Школи менеджменту Словакії, Американського Університету Дюка, Пан-Африканського Міжнародного Симпозіуму, Бельгійського, Польського, Бразильського Конгресів та інші. Іще брала участь у десяти чи бльше міжнародних конгресах в різних країнах світу: Бельгії, Франції, Південній Африці, Бразилії, Польщі, Німеччині, Австрії, Словаччині, Чехії, Росії... Викладач університету, автор 35 наукових статей і монографій. Отже, освіта є, дипломи є.

Для чого вони мені?

Можливо, це просто результат величезного бажання знати більше про людей і життя.

ЩО ВОНИ ОЗНАЧАЮТЬ ДЛЯ МЕНЕ?

- Перш за все, це, безперечно, захоплюючий досвід спілкування з цікавими, талановитими, душевними людьми, серед яких мої головні вчителі і друзі.

Громадська організація "Екологія і Здоров'я", серед засновників якої пощастило бути і мені, була учасником та ініціатором таких проектів, як всеукраїнський конкурс журналістських робіт “Профілактика захворювань, що викликані йодною недостатністю у населення України”, проведеного ЮНІСЕФ (отримано перший приз), українсько-канадський проект „Молодь за здоров’я”, Всеукраїнський тиждень здорового дихання, Всенародний Фестиваль здоров’я в Україні, Міжнародний Євразійський телефорум, лауреат конкурсу телевізійних програм і фільмів 5-го міжнародного телекінофоруму „Разом”. Наші фільми ”Правда про тютюн” та „Про Хрест і милосердя” отримали премії двох міжнародних кіно-теле фестивалів. Проект благодійних вечірок „Бомонд за Здоров”я”, та Міжнародний Ал”янс „За Здорову Україну” розвиваються у дружньому колі інших громадських ініціатив, яі ми підтримуємо.

Чому?

Лікування людини треба розпочинати з її Духу та Душі, саме там знаходяться причини хвороб. Тільки знищивши причину – можна зцілитися. Те ж саме стосується суспільства та нації.

Ми можемо мати багато власних рецептів та наробок, але головним в оздоровленні є спосіб спілкування, життя і мислення. Саме це необхідно зрозуміти та змінити сучасному українцю. Тільки йдучи від себе – свого сумління, своїх вчинків, думок і почуттів, змінючи їх на позитивні і життєстворюючі, кожен зможе змінити своє життя.Я вірю що незабаром станеться саме так.

Пишаюся, що я українка...

Знаю, що українець може жити довго і щасливо і не деcь, а на своїй генетично рідній землі.

Знаю частку, нехай невелику, як це зробити...

Знаю, що наша Земля - Україна-Русь - краща в світі...

Це пуп планети, де народжуються Змісти, Герої, Держави, Філософії, Раси...

Ми унікальні – і в цьому зміст і причина нашої високої місії і відповідальності...

Ми – нація героїв, а не споживачів!

Пам'ятаймо це і поважаймо свою Україну і себе...

Себе - тому, що ми – головне багатство цього краю.

 
 

Додав arslana 14 жовтня 2010

Про автора

Жінка.. Мати... Лікар.. Поет.. Журналіст..

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска