Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Статті Інформація

Автори / Анна Дівчиназакинутиймедвідь / Напередодні повені

Цією зимою напередодні повені ми знову крокуємо по похилій з ліва на право невміло. Підбори вб’ють неталий лід, порвуться светри – так відверто!(хоч прокидайся зранку і намагайся стерти все що вночі в наметах, чи в купейних вчились міняти за непевність).

Пігулки від болю чекають в шухляді нового загострення...і тонко-тонко розходяться полоси, від того як згоряють лампочки і відлітають ґудзики, від того як ламаються спогади напередодні нової повені. А стріли так гостро по колу ще довго наздоганятимуть час, випереджаючи нас.

Напередодні повені хтось призначить больові місця для натискання, щоб марно попередити про небезпечність притискання… до вікон у вагонах. А ми напередодні нової повені отримаємо відзнаку з дипломом про погрози розповісти в пітьмі про свої таємниці: хлопцям про занадто худі сідниці, а батькам про стиглі полуниці.

Коло сумлінь нагадуватиме ворсистий м’яч. І солодка з виду цукерка надурить нас сповна. Всіх очікує гіркота. І люди, що не вписуються в коробки, мають свої творчі доробки, прибережені для нової повені і клеїтимуть з них річки-слова. Вони як мультфільм для дорослих: не камасутра і не безпорадний осел Іа.

А під нігтями у нас точаться води-слова. Все брехня! Це така гра – пісня! Неспокій розриває м’язи щоденно після опівдня. Бо ти - ти не носиш презервативи у задній кишені, ти не звертаєш уваги на чужі проблеми, в тебе є ідеальна система – афера (грабування дешевих скарбів очей пустих дівчат). Я ?! Я вже рік як бачу що це не жарт! Бо у нас є золотий запас брехні і зубів на губах.

Напередодні повені стаються дива: відключається вода – це така злободенна тема! Так під снігом тане моя спека! Пропадає задарма. Напередодні повені – пальці гублять телефонні дива. Вчора сьогодні завтра – каміння в горло затікає як нитка. Така руда з іржею рідина не рятує від зневожування.

Так із кохання проростає цегла-стіна, основа буття, в місті секондхендів і павутиння. Бо годиннички нервують світлофори, вони працюють цілодобово на переходах від повені до літаку «Зламана планета».

Ми літатимемо від весни до життя щоб залишились сухими ноги в річці-протоці мертвого моря.

 
 

Додав shizomishka 08 березня 2010

Про автора

студентка, майбутній редактор-видавець, організатор концертної діяьності рок-гуртів, фестивалей, літературнх читань, учасник соцакцій

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска