Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

 
 
Потік Афіші Інформація

Фестиваль українського духу «Бандерштат»

У 2008 році традицію вирішили і далі втілювати в життя, і тому 9-10 серпня в с. Гаразджа поблизу м.Луцька пройшов ІІ-ий «Бандерштат», проведений на багато вищому організаційному рівні. В програмі фесту була потужна історико-пізнавальна, мистецька та спортивна частини; в музичній частині «Бандерштату» взяло участь понад 20 гуртів, серед яких були присутні і такі команди як «Анна» та «Кому Вниз».

У 2009 році організатори фестивалю, ВМГО «Національний Альянс» та Культурно-мистецька агенція “Арт-ЗАХІД”, незважаючи на економічну кризу в державі поставили перед собою завдання – провести фестиваль на вищому рівні. І це вдалося реалізувати! Підтвердженням є 7 тисяч відвідувачів фестивалю. Хед-лайнери заходу – гурти “Роллікс” та “Тартак”, а також спеціальні гості з Білорусі “Mauzer”. Вперше за історію фесту було проведено історичну реконструкцію бою УПА з НКВС.

У 2010 році четвертий фестиваль зібрав менше учасників, але від того не став гіршим. До традиційних для фесту пунктів програми додалися гутірки з людьми різних сфер суспільного життя (культура, політика, релігія, історія тощо). Розважали учасників десятки гуртів, а завершували фестивальні дні гурти: “Тінь Сонця” та “Роллікс”.

 
 

Учасники

Sh.Ocean, nady, oj

 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска