Увійти · Зареєструватися
НОВА арт-крамниця "Білокнижник" - на Червоній 11 у Дніпропетровську

Арт-крамниця Білокнижник: нова адреса, часи роботи

Фотографiя 1 з 54

У НОВІЙ арт-крамниці «Білокнижник» мистецької аґенції Арт-Вертеп представлені авторські колекції хенд-мейд товарів із усієї України: подарунки, прикраси, предмети інтер’єру, обереги, авторський одяг і аксесуари, іграшки, картини, книги на всі смаки, правильна музика, а також майстер-класи, автограф сесії та багато іншого. А також ви маєте можливість замовити ексклюзивний подарунок, який буде виконано майстром згідно ваших побажань. Натхнення вам та теплих подарунків!
Запрошуємо до співпраці художників та майстрів!
Ми відкриті за адресою: вул. Червона, 11

Товари представлені в галереї можна придбати в Білокнижнику, або в інтернет-крамниці:

Додав Art-Vertep 04 листопада 2011

 

Коментарi

06 листопада 2011

уЖАСНО БЫЛО СЛУШАТЬ КОГДА ПРЕДСТАВИТЕЛЬ ЭТОГО МАГАЗИНА НАЗВАЛ НАС дНЕПРОПЕТРОВЦЕВ ДУХОВНО УБОГИМИ,НЕ ЖЕЛАЕТ ЛИ ОН ИЗВИНИТЬСЯ ПЕРЕД НАМИ,ИЛИ СВИСТУЛЬКИ И ВЫШИВАНКИ ЭТО ПО ЗАПДЕНСКИ ДУХОВНОСТЬ,А НАША ДУХОВНОСТЬ -ЭТО РАБОТАТЬ НА ШАХТАХ,У МАРТЕНА ПОДНИМАТЬ МОЩЬ СВОЕГО ГОСУДАРСТВА,Я ХОТЕЛА БЫ ВЫСТАВИТЬ СВОИ РАБОТЫ ВЫШИВКИ,ВЯЗАНИЯ И ДЕКУПАЖА,НО ПОСЛЕ ЭТИХ СЛОВ ПРОТИВНО,МОИ РАБОТЫ ПРЕКРАСНЫ И В НИХ ВЛОЖЕНА ВСЯ ДУША КОТОРУЮ ВАМ БЕНДЕРАМ НЕ ПОНЯТЬ..увы!!!

Цікаво що саме цитуєте? який виступ і де? чи то я пияний був?) давайте розберемось?):
Я, який народився на вул.чЛеніна в рідному місті, та мої друзі і наше оточенння, навіть вже підзабули, коли в нашому Дніпрі на початку 2000х україномовних називали "бандерами"!)
"ВАМ БЕНДЕРАМ НЕ ПОНЯТЬ" - чи можливо Ви мали на увазі в цій метафорі не Героя України а літературного героя Ільфа і Петрова Остапа Ібрагімовіча? в класі так 7-му, моя вчитель з укрмови саме цим ім`ям намагалася мене образити за певну схожість в зовнішності!)
так чи інакше - обидва персонажі мені симпатичні тому тут без образ. а от щодо ВАС "дНепропетровцев духовно убогих", то я таких, дяка Господу, знаю не багатьох. -Мої ж земляки Дніпропетровці - працьовиті та талановиті, красиві і розумні, як більшість українців, і вибачатись за те що вони такі - було б безглуздям!
увы!)

07 листопада 2011

Тьотя Роза, а Свистульки мались на увазі ці?:
http://artvertep.com/shop/music%20goods/Aslamova/11745/Okarina+%22Ptashka%22.html

07 листопада 2011

И вы считаете ,что эта свистулька искусство и ДУХОВНОСТЬ,смех!!!!....поэтому для Тим-Хомяка бандера
"херой"убивать котов и детей и стариков....

Chyzh
07 листопада 2011

2 трояндочка:
ДЕвушко, якщо Ви уважно дивились сюжет, то слова "місто не достатньо духовне" (дослівно цитую), і "я буваю в Харкові, то мені здається, що я закордон виїжджаю" казав пан Микола Чабан, один з найавторитетниших краєзнавців Дніпропетровської, Запорізької областей, чий авторитет під сумнів не ставить ніхто і чиї книжки продаються в Білокнижнику. І якщо така людина говорить такі слова, то напевно варто до них прислухатись. А не довидумувати самостійно про убогість і потім виплескувати свій негатив на сторінках інтернету. Даю посилання: http://youtu.be/KTT-B1Smne4. Дивимось, заспокоюємось.

Chyzh
07 листопада 2011

І щодо "бендер", то треба писати з великої літери, це місто в Молдові. :-)

Коментувати
 
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска