Увійти · Зареєструватися
Подорож до Парижу Галини Хмель-Дунай

За адресою вул. де Мессін 22 знаходиться культурно-інформаційний центр при Посольстві України в Парижі

Фотографiя 1 з 34

Шановні відвідувачі інтернет-сторінки, я собі довела, що мрії здійснюються. Цьому є свідчення моєї поїздки до Парижу.  Сценаристом, режисером, продюсером, меценатом, виконавцем, перевізником була я особисто (чим дуже задоволена). Щоб родині було спокійніше (що я не просто викидаю гроші) - поєднала приємне з корисним: домовилась з Посольством України в Парижі про проведення для українських французів виставки своїх вишитих робіт. Виставка тривала 12 днів (з 25 серпня до 5 вересня 2012 р.) в одному із залів культурно-інформаційного центру нашого посольства. Цей будинок є власністю Посольства України, а деякий час він належав закоханій акторській парі Алену Делону та Ромі Шнайдер.

 Виставку оглядали охочі відвідувачі, а я вивчала Париж. Частину своїх вражень у вигляді світлин пропоную переглянути вам.

З повагою, Галина Хмель-Дунай.

Після написаного: у кого є бажання почути про Париж більше запрошую на зустріч  у відділ мистецтв обласної бібліотеки (пр. К.Маркса 18, 2-й поверх) 5 листопада 2012 р. о 16:00 (довідки за тел. 47-45-36)

Додав Art-Vertep 22 жовтня 2012

 
Коментувати
 
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска