Увійти · Зареєструватися
Виставки «кантрі» декорів та предметів літнього побуту "Старий мад'яр" і "Багата хата" в КЦ Арт-Вертеп

Фотографiя 1 з 9

«Арт-Вертеп» радо вітає зі святом Петра і Павла та серединою літечка! З сьогодні 12-го липня і до 1-го серпня Запрошуємо вас в гості на нові виставки! На часі жнива, весільні гуляння, оновлення осель та наповнення в  коморах! Пропонуємо не лякатись спеки, бо зима спитає, і отримати гарних подарунків собі та близьким в Культурному центрі «Арт-Вертеп» (м.Дніпропетровськ, вул.Червона, 11) .

1.       Виставка сучасного авторського бляшаного посуду та садово-господарчих ужиткових предметів і аксесуарів – «Старий Мад`яр» або «Жерсть» від  закарпатської майстерні міді і латуні «Тато Карло»!

Унікальні ужиткові мистецькі речі створені сучасними майстрами за старовинними технологіями «холодного ковальства». На сьогодні професією «бляшанника» (рос.: «жестянщик», «мєднік») у нас в країні володіють одиниці, і ми сподіваємось що ця унікальна техніка роботи з «холодним металом» отримає продовжувачів та послідовників.  Ексклюзивні кружки та бокали, пательні , кавомолки, лійки, сита вишукано прикрасять як приватні сучасні садиби та подвір`я, так і стильно доповнять інтер`єр ресторацій з «історією»!

 

2.       Виставка Антикварних «кантрі» декорів та предметів літнього побуту «Багата Хата»!

Колекція Антикваріата початку 20-го століття ретельно відшукана, перебрана та відреставрована дніпропетровським колекціонером Ігорем Бєжко! На виставці представлені предмети сільського українського побуту 20-х-30-х років Закарпаття та Гуцульщини. Ваш врожай буде бездоганно смакувати в різнокольорових винних бутилях часів Речі Посполитої, або спеціальній гутній (скляній) банці для меду часів Австро-Угорщини, а Сторічні колеса та прялки, бичаче ярмо і гуцульські кінські скупчені-дзвоники («бубонці»), молочник бондарний та «виделка чобіт» створять неповторну атмосферу у вашому хатньому чи присадибному інтер`єрі, вдихне легенду в готельно-ресторанні комплекси!

 Відкриття виставок відбудеться сьогодні, 12-го липня о 16:00 в Культурному Центрі «Арт-Вертеп» (вул..Червона, 11.)

З питань придбання експонатів виставок КЦ Арт-Вертеп: тел. +38 066 272 26 24

Додав nady 16 липня 2013

 
Коментувати
 
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска