Увійти · Зареєструватися
Акція «Пам'яті безневинно загиблих»

Пам'яті безневинно загиблих

Фотографiя 1 з 9

24 листопада мешканці Дніпропетровську вшанували пам'ять загиблих під час голодомору 30-х років.

Додав Олександр Кузьмюк 24 листопада 2007

 

Коментарi

mmaxim
25 листопада 2007

Олександре! Окрім гарного уміння вправлятися зі своїм дорогущим кеноном і оптикою ще варто розуміти настрій заходу! В тебе вийшли обалдєнні святкові фото, я навіть уявив як за кадром лабає новорічна музика і дід мороз вже поспішає. Але ж це траур, тут ІSO 3200 просто недоречне.

Організатор заходу

Олександр Кузьмюк
25 листопада 2007

Максиме, знаєте, мені дуже прикро, що вам муляє очі лейба на моєму фотоапараті та засмучує його вартість. Втім, я переконаний, що у вас теж має бути принаймні шанс опанувати такого типу камеру (звісно, якщо матимите бажання, час та здібності). А відтак - купите і собі достойну камеру. А заздрощі - це остання справа.

Знаєте, я помітив вас на цьому заході теж. І ви булі з фотокамерою. Тому прошу вас: опублікуйте, будь ласка, ті знімки, які на вашу думку відповідають настрою заходу. І всі ми матимемо можливість пройнятись настроєм, що там панував. А я матиму нагоду повчитися у вас майстерності світосприйняття.

P.S. ISO 3200 - це ж ачіпятка, да?

mmaxim
25 листопада 2007

Повернути розмову в русло моєї заздрості то гарний хід. Тут я мав почати захищатися, та не буду. Але "святкову урочистість" цих фото ніхто не відмінив.

Щодо настрою. Я поки не виклав свої всі роботи бо маю мету, якої не можна досягти за день, треба ще днів зотри. Щоб не бути голослівним - ось мої аргументи до настрою:
http://www.mmaxim.com.ua/photos/pb242008-750.jpg

Олександр Кузьмюк
25 листопада 2007

З непетерпінням чекатиму ваших чорнобілих свілин. Сподіваюсь, що ви не зіпсували спалахом інші роботи.

20 грудня 2007

Чогось я тільки сьогодні побачила ці фотки взагалі... Тому трохи з запізненням коментую.

2 mmaxim:

Знаєте, я чудово розумію, що будучи причетним до організації заходу, ви дуже вболівали за нього і за подальше висвітлення, але не треба нав'язувати своє бачення трауру всім іншим. У мене, наприклад, немає ніяких різдвяних асоціацій - коли я бачу свічки в лампадках на хіднику, я одразу думаю про пам'ять загиблих. Можливо, тому, що такі акції є традиційними в багатьох країнах і до такого красивого, урочистого, трохи фантастичного трауру вже звикла. Я була присутня на акції, тому мушу сказати, що критиковані вами фото саме якнайточніше передають настрій того вечора: прозорий, чистий, мов сльоза, світлий, мов рай, в якому, поза всяким сумнівом, давно перебувають ці закатовані, страшною смертю загиблі мученики. Цей вечір не був чорно-білим та похмурим, він був урочистим і пронизливо-красивим, і навіть наметений від ресторану святковий серпантин, згадка про чийсь день народження, заплутавшись поміж свічок і гвоздик, ставав задумливим і доречним - бо це і є містичне диво вогню, Максиме. Живого вогню, живого всупереч усім катівням і голодоморам. Ви точно впевнені, що глухе безбарв'я ч/б здатне передати містичне диво живого вогню, а, Максиме?

2 Олександр Кузьмюк:
Дякую, Сашко, всі фото прекрасні. Всі, окрім другої: наповал убиває настрій дівчинка в червоних рукавичках, що стоїть у несподівано кокетливій позі прямо по центру. Я впевнена, це вона просто на мить так відволіклася, але мить була невдало законспектована на фото :)

Тім
21 грудня 2007

та ніби мила дівчина!)

21 грудня 2007

2 Тім:

Та хто ж сперечається! Чарівна! :) Але вираз обличчя в неї вийшов такий, ніби доля безневинно загиблих їй абсолютно пофігу...

mmaxim
14 жовтня 2009

Від великих коментарів жорстко пливе дизайн сторінки. Таки да, не правий був я, перед сашком я вже вибачився, спишіть мені це на ... На щось спишіть)

Art-Vertep
15 жовтня 2009

mmaxim
"Від великих коментарів жорстко пливе дизайн сторінки."

У якому браузері? Спробуйте Firefox

kirpich
15 жовтня 2009

істотно,мета,якість,,,,реакція/
помсти хочеться,,,,,мститись не буду
життя таке яке воно є

kirpich
15 жовтня 2009

пм захотілось зібратись з друзями і так же зупинити фоточас

Коментувати
 
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска