Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Статті Інформація

Автори / Анна Дівчиназакинутиймедвідь / пачка щоденних з лимоном

скажи, навіщо ми прочитали, що таке смуток, у товстій забороненій книжці?! тепер застосовуєм його в практичній діяльності навіть частіше ніж п`ємо свої чай-кава-тріно. і обов`язково з лимоном. і обов`зково з упаковкою щоденних ОК і безкоштовним додатком дрібниць.

процес неминучий, але здоровий, бо ми не перестали знімати проби зі свіжої весняної трави, вистав затяжних гастролерів чи каскадерів (?!) і з попелу на джинсах.

винесена пропозиція: бий-бійся-боляче, бо навіть у всіх трикутників насправді лише дві сторони. і в цьому не винні гучні нічні виклики і дзвінки, і навіть порожні домогосподарки.

пропозицію не схвалено бо: в нас не того кольору волосся, таке ж червоне як і очі, реготати залишимо друзям-подушкам, і голос не в тій тональності малює мрії в шаблонах смс.

а ще в нас не та пісня і забагато лимонів. а інше все - створено для споживачів напівфабрикатів "вареники з фаршем жіночих проблем".

 
 

Додав shizomishka 09 березня 2010

Про автора

студентка, майбутній редактор-видавець, організатор концертної діяьності рок-гуртів, фестивалей, літературнх читань, учасник соцакцій

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска