Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Літературний подкаст kabi.net / Тренінг «Можливості подкастинґу для громадських організацій» (безкоштовно)

"Молоде радіо" запрошує до участі у тренінгу «Можливості подкастингу для громадських організацій», що відбудеться 23 грудня. Його учасники зможуть навчитися робити подкасти та використовувати подкастинґ у власній діяльності. Тренінг проводить Молодіжний інноваційний центр «Медіа-М», у рамках якого діє «Молоде радіо», за фінансової підтримки фонду «Відродження» у рамках проекту «Створення Каналу громадських ініціатив «Громадський подкастинґ C-POD».

Мета тренінгу - презентувати можливості подкастинґу для лідерів громадських організацій, ініціатив та кампаній, громадських журналістів та блоґерів, а також розвинути в учасників базові навички, які дозволять їм самостійно записувати та редагувати звук, створити під час тренінгу свої перші подкасти та опублікувати їх у Мережі.

Тренерська команда:

Анвар Азізов – засновник сайту «Подкастер»

Андрій Іздрик – редактор літературного подкаст-проекту Kabi.net

Станіслав Шумлянський – організатор та координатор Каналу громадського подкастинґу C-pod

Відбір учасників тренінгу буде здійснюватися на конкурсних засадах. Для участі необхідно надіслати на адресу molode@gmail.com короткого листа із поясненням зацікавлення тренінгом.

Перевага надаватиметься тим, хто представляє громадські організації чи ініціативи, або є блогером - тим, для кого журналістика не є основною професією..

Увага! Для ефективної участі у тренінгу кожен учасник повинен мати при собі ноутбук/нетбук (для редагування звуку) та пристрій для запису звуку – цифровий диктофон або мікрофон/гарнітуру з можливістю приєднання до власного комп’ютера.

Тренінг відбуватиметься у Києві в середу, 23 грудня 2009 року, з 10.00 до 17.00 з перервами на каву та обідом.

Участь у тренінгу безкоштовна, проїзд учасникам з інших міст не відшкодовується.

КОНТАКТИ:

Станіслав Шумлянський

МІЦ «Медіа-М»

(044)5921138

molode@gmail.com

icq 364 - 529 - 699

...

 
 

Додав kabi.net 20 грудня 2009

Про автора

Подкаст kabi.net від Мистецького Об'єднання "Дзиґа" - це записи зустрічей з українськими авторами й діячами культури, що відбуваються щосереди в літературній кав'ярні "Кабінет" (Львів, вул. Винниченка, 12).

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска