Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Карна Ті, що танцюють на голові (2010 р.) 4,58 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Карна / Карна: ідеї є!

Пропонуємо вашій увазі інтерв’ю з частим гостем львівських концертів — групою «КАРНА». Музиканти розповіли про свій переїзд до столиці і про плани щодо запису нового альбому.

- Чим живе і дихає зараз Карна?

Влад: Живе новим життям, у новому місті, дихає літнім повітрям, та на всьому цьому ловить нове натхнення.

Олексій: Живе і дихає новими ідеями, можливостями, які відкриває перед нами Київ. Нові знайомства, нове спілкування, нова атмосфера, яка дає все для втілення своїх ідей.

- Ходять чутки, ніби на світ має з’явитись ваш новенький альбом. Це так?

Влад: Новий альбом плануємо випустити у світ восені, наразі, чесно кажучи, трохи лякаємось говорити конкретними датами та цифрами. Новий альбом ми обіцяли ще 2 роки тому, та не видали. Від часу альбому «Летимо» ми записали не мало нових та різноплонвих пісень на трьох різних студіях Івано-Франківська, але жодна з них не побачила світ, ми вирішили записати новий альбом не на одну сходинку вище по якості від попереднього, а на багато вверх, тому в решті-решт приїхали на нову, але претендуючу на номер один в Україні — київську студію «211», відомого продюсера Віталія Телезина. Це студія на який ми можемо повноцінно реалізувати те, що маємо, те що хотіли б бачити, те, що хотіли представити слухачам. А представтит є що, за 3 роки ми назбирали багато матеріалу — на цілих два альбоми. Ми виберемо кращі та поселимо їх на СД :).

- Будуть в ньому якісь із старих пісень чи фанам доведеться вчити напам’ять тексти нових?:)

Влад: Думаю що одна зі старого альбому, але в іншому звучанні та аранжації все ж таки буде. Крім того ми плануємо додатково видати англомовний альбом на якому будуть нові та старі пісні записані вже на «211» та англіською мовою.

- Кажуть, що ви ще й кліпи знімати задумали. Чи є вже якісь ідеї?

Олексій: Ідеї є. На даному етапі ведем переговори для втілення цієї ідеї. Покіщо це все, що можемо дати по цьому питанню.

- Якщо немає енергії з космосу чи сіли батарейки, де берете енергію для створення чогось нового?

Влад: Можно заряжатись їй на землі. Я наприклад, часто хожу в деяки місця та набираюсь (наприклад в Києві «БЖ» та взагалі київськи гори, у Франківську це міся де проходило моє дитинство і звичайно Карпати!.

Олексій: Музика сама по собі є енергією. Велике значення мають виступи на концертах, вони живлять, живить той самий обмін енергією між тобою і аудиторією. А ще треба частіше придивлятись навкруги, це є велика інформація для творіння.

- Як відбувається процес розігрування нових пісень? Усе гарно, мирно і злагоджено чи не обходиться без суперечок, кидання важких предметів або пошуків компромісу?

Влад: Буває всяке, взагалі, ми всі в команді, люди високоенергійні та завжди вибухонебезпечні! З Гобліном ми полюбляємо розібратись за допомогою вищезгаданих предметів…Але це все на почві великого кохання до загальної справи.

- Як думаєш, здорово слухати вашу музику, наприклад, коли їдеш в трамваї?

Олексій: : ) Не знаю, в трамвї ніколи не чув, хоча це було би круто.

- Як

ставишся до фанатизму? Чи з учасників гурту хтось від чогось чи від когось фанатіє?

Олексій: Не знаю як на рахунок фанатизму, але особисто мені подобаються деякі особистості видатні люди, виконавці……, про яких хочется більше взнати, слідкувати за останніми новинами в їхньому житті та творчості.

- Кольорове

чи чорне?

Влад: Чорне — класика завжди перевірений варіант…кольорове — цікавіше орігінальніше, але з ризиком… тому думаю, по настрою та відчуттю…

- Ви

зараз в Києві живете. І як вам така зміна декорацій?

Влад: З початку, як будь-який людині, важко, але згодом звикаєш. Київ дуже цікаве місто, завжди є куди себе подіти, не стаціонарна картина — постійна зміна декорацій. Бувають й уселяки негаразди пов’язані з буденним життям сучасної людини. Одним словом, у цьому більше позитиву, чим негативу.

- Якби у вас була купа зайвого бабла, поставили б собі монумент на центральній площі в Івано-Франківську?

Влад: Я побудовав би алею «Рокстарів» , постави памятники таким людям як Кобейн, Хендрікс, Меркьюрі, а вхід туди був би по фейс та дрес-контролю, аби оберігати від самі знаєте кого, і не довести її до плачевного стану багатоьох в колишньому гарних містечок нашої держави.

- Останні

секунди та шалені побажання усім прогресивним людиськам!

Олексій: Хотілось б побажати файної музички в житті, яка завжди приносила добрий настрій, поєднювала з добрими людьми, відкривала більше можливостей для пізнання всього навколишнього… І взагалі, до зустрічі на концертах!

kylbaba, rock.lviv.ua

 
 

Додав Art-Vertep 17 листопада 2006

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска