Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Товари Інформація

Автори / Юрій Щербак / Коментарі Юрія Щербака до інформації, що розміщена в Інтернеті

На багатьох сайтах почало гуляти висловлювання, що начебто належить мені, ось воно:

«Мы строительная компания, а Украину должны перестраивать только чистые украинцы. Мы ввели у себя украинский язык, изучали украинскую историю», - рассказал уволенный заместитель председателя правления акционерной компании Юрий Щербак».

Я стверджую: НІКОЛИ І НІДЕ Я ТАК НЕ ВИСЛОВЛЮВАВСЯ.

По-перше, я був не «заместитель председателя правления акционерной компании», а головою правління компанії. По-друге, не будівельної компанії, а компанії, яка працює на будівельному ринку України та виготовляє будівельні матеріали.

І найголовніше: я ніколи і ніде не говорив про чистих українців. Я завжди говорив і говорю: справжній українець - відбудує справжню Україну!

А справжній українець – це людина чиста в усіх значеннях цього слова (і зовні, і в побуті, і в думках, і в честі, і в правді, в усьому іншому); це людина, яка бажає правди та волі, і визнає над собою верховенство тільки моральної людини з більшими інтелектуальними, розумовими та фізичними здібностями ніж у неї. Ці правила я вивів для себе, вивчаючи історію українців, написану самими українцями, а також вивчаючи давні звичаї та традиції народу, який у давнину назвав себе Українцями. Я не вірю в те, що назва Україна походить від російського слова – «окраина». Я стверджую: це самоназва народу, який живе на цій землі, і в цій назві набагато глибша та ємніша суть, ніж прийнято вважати…

Отже, питання:

- Хто не бажає жити в країні, в якій буде правда, воля та чистота?!

Відповідь однозначна:

- Цього не хочуть злодії, брехуни, шахраї та вори! Всі інші цього щиро бажають!

Так в чому ж мене можна звинуватити? Хіба не зрозуміло, що для того, аби зробити стілець, спочатку самому потрібно стати теслею, а для того, щоби збудувати справжню Україну, спочатку потрібно самому стати справжнім Українцем, тобто – людиною чистою, чесною, правдивою та вільною. Саме такими людьми ставали працівники підприємств ТМ «БудМайстер», - звичайно, не всі, і не за один день! Це тривала робота, але результати її вже були! Я хочу запитати:

- Хто не хоче мати собі в партнерах компанію, в якій працюють чесні та правдиві люди?

Та всі цього бажають! Саме такими партнерами намагалися бути три підприємства ТМ «БудМайстер», а саме ВАТ «Павлограджитлобуд», ТОВ «Фабрика будівельних сумішей «БудМайстер», ТОВ «Фабрика дверей «БудМайстер» ( ТОВ «Павлоградспецмаш» до них не належить – у цієї компанії була власна філософія). Запитайте у наших партнерів, дистриб'юторів, постачальників сировини, у будівельних організацій – споживачів продукції:

- Чи були вони задоволені якістю продукції, обслуговування, супроводу продажів та самими працівниками підприємств?

Відповідь буде однозначна : - ТАК!

Чи дотримували слово керівники і, конкретно, Володимир Піпа та Юрій Щербак?

Відповідь буде однозначна : - ТАК!

Чи могли ці три компанії досягти таких успіхів, якби будували свої відносини на брехні?

Відповідь однозначна і очевидна: - Ні!

І, мабуть, останнє: запитайте найближчих конкурентів цих підприємств, у наших дистриб'юторів продукції, у будівельників, які користувалися нашою продукцією, у європейських постачальників технологій та обладнання для наших підприємств, та й у самих працівників, які працюють на підприємствах, або вже пішли на заслужений відпочинок:

- Хто персонально зробив ТМ «БудМайстер» відомою в Україні і світі, хто перетворив старенький залізобетонний завод на три відомих на весь світ підприємства, хто брав участь в переговорах із західними партнерами, хто втілював нові технології на підприємствах, хто стояв на сторожі якості продукції та обслуговування, хто автор всіх рецептур на Фабриці сумішей?

Як не дивно, прізвищ Слюнкова, Бутенка та Пашковського ви не почуєте! А от прізвища тих, кого звільнили, будуть у всіх на устах!

Слюнков купив колись акції підприємства за 10 тисяч гривень, ні одної копійки не вклав в підприємство, а тепер ще й хоче позбавити роботи тих людей, які створили ці підприємства власним трудом та інтелектом! А крім того, ще й знищити справді національні Українські компанії, та перетворити їх в щось невиразне та розмите!

Так що це, як не звичайний грабіж того, що тобі не належить?!

Я хочу запитати:

- Чи можливо це в сучасній Україні?

Ви сумирно скажете: - Таке відбувається повсюди!

А наша відповідь така:

- Ми все зробимо, щоби цього не сталося!

 
 

Додав 02 січня 2009

Про автора

Юрій Миколайович Щербак (*12 жовтня 1943, Київ) — український письменник, сценарист, публіцист, політик, діяч екологічного руху, дипломат. Лауреат Літературної премії ім. Ю. Яновського.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска