Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Фліт Однозначно (2008 р) 2,36 Mb
Фліт Критик (2006 р.) 3.68 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Фліт / «Love me tender, love me sweet…»

В суботу 9 січня в рок-н-ролл байк клубі «Route 66» відбулась вечірка «Happy birthday, ELVIS!», присвячена Визначному ДНЮ – 75-й річниці з Дня Народження великого та неповторного короля рок-н-ролу ЕЛВІСА ПРЕСЛІ.

  • Преслі знаходиться на третьому місці серед найбільших музикантів всіх часів і народів за версією журналу Rolling Stone.
  • Найпрестижніша музична премія Америки Греммі було вручено співаку тричі - за музику релігійного змісту.
  • Елвіс поставив музичний рекорд, який до цих пір ніхто не побив. 149 пісень "короля" потрапляли в "гарячу сотню" хіт-параду Billboard. 18 з них посіли перше місце.
  • У світі продано більше мільярда дисків Елвіса Преслі.
  • Всього на рахунку виконавця більше 300 млн прижиттєвих музичних записів.
  • З 1969 по 1977 рік Преслі в США дав близько 1100 концертів.

В рамках цієї вечірки відбувся виступ групи Фліт. Група виконувала виключно пісні Елвіса, від драйвового рок-н-ролу до ліричних пісень про кохання. Зануритись в естетику 50-х допомогла атмосфера, яка панувала в клубі – люди прийшли послухати відомі хіти у новому виконанні. Рок-н-рольні танці були незамінною частиною вечора, адже під таку музику практично не можливо сидіти на місці.

Цього разу учасники групи Фліт вийшли на сцену у новому образі, хоч хлопці і працюють в іншому музичному стилі, але старі мотиви завжди будуть основою будь-якої музики і тому близькими для кожного музиканта.

- Ми зрозуміли, що для того, щоб повністю відтворити звучання цих пісень, нам не достатньо тільки одних гітар, тому запросили сьогодні з нами пограти одного з найкращих, на нашу думку, музикантів Прикарпаття – Олександра Качанова. Ви почуєте запальні мелодії на фортепіано та неповторні звуки саксофону. в цілому нам сподобалось працювати у даному напрямку. Для нас відкрились напрямки втілення наших ідей, не виключено, що ми ще не раз повернемось до виконання пісень у такому стилі, - каже бас гітарист групи Фліт Михайло Копієвський.

 
 

Додав Art-Vertep 11 січня 2010

Про автора

Група «Фліт» (Україна, м. Івано-Франківськ). Мова виконання – українська. Склад: Михайло Копієвський – бас, бек-вокал; Володимир Новіков – вокал, гітара; Ігор Озарко – барабани;

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска