Увійти · Зареєструватися
 

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Кав`ярня У Бекіра / Подаруйте коханим чайну церемонію!

У дніпропетровців та гостей міста є чудова нагода подарувати друзям та коханим дивовижне дійство - чайну церемонію від Бекіра. Екскурс в історію походження чаю, три варіанти китайського чаювання - усе це розкаже та покаже досвідчений чайний майстер.

Гун-фу ча

У перекладі з китайської означає "вища майстерність чаю", проводиться в двох варіантах:

1. Ознайомча чайна церемонія. Вона підходить для тих, хто ще жодного разу не брав участі в чайній церемонії і хоче познайомитися з китайською культурою чаювання. Церемонія проходить легко й весело чи спокійно та зосереджено в нашому "чайному будиночку". Вона передбачає чаювання з використанням сян бей, так званих чайних пар, які дозволяють повною мірою розкритися чайного листу, вона спрямована на максимальне розкриття 4 чайних коштовностей - форми листа, кольору настою, аромату і смаку свіжозавареного чаю.

2. Для більш підготовлених гостей ми також проводимо ускладнену версію гун-фу ча, що передбачає в рамках однієї церемонії дегустацію різних видів улун, для порівняння їх нюансів або ж дуже рідкісних улун, наприклад, таких, як деякі види чаю Тегуаньінь.

Метод варіння за Лу Юю

Це найдавніший спосіб приготування чаю на відкритому вогні, в якому гармонійно поєднуються 5 начал - живий вогонь, чиста вода, хороший чай, правильний посуд і гармонійна людина. Під час цієї церемонії ми будемо розслаблено прислухатися до "флейти чаю", готуючи правильний окріп і насолоджуватися міцним та ароматним смаком пресованих багаторічних пу-ерів, червоних чаїв або свіжістю молодих зелених.

Вільне чаювання

Існує велика кількість унікальних і незвичайних китайських чаїв, які не заведено готувати ні методом гун-фу ча, ні методом варіння Лу Юя. Для цього існує вільне чаювання, яке так само проводиться в нашому чайному будиночку, де є всі необхідні чайні речі - гайвані, чайні дошки, фарфорові чашки, прозорий посуд та інше. Серед таких чаїв - китайський "чай здоров'я", різні види зелених, білих чаїв, ясминовий, скручені квіткові чаї та подібне.

Не забувайте про те, що у Бекіра ви завжди можете насолодитися чимось особливим - отримати не тільки чашку ароматного чаю або кави, але і замовити особливу китайську чайну церемонію.Для цього завітайте до кав`ярні "У Бекіра", що в ТК «Biennale» на вул.Космічній, 53а. Приємного чаювання!

 
 

Додав Art-Vertep 05 березня 2010

Про автора

Бекір в Донецьку та Дніпропетровську!

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска