Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Міжнародний книжковий ярмарок «Медвін» / Світлана Пиркало приготує фірмову страву й прочитає лекцію

8-11 квітня у Києві відбудеться V Весняний київський книжковий ярмарок, протягом якого знову працюватиме письменницька кухня. Про це розповіли організатори ярмарку під час передвиставкового представлення програми «Книжка і кухня», яке відбулося 17 березня у Києві. Захід відбувся у приміщенні студії кухонь Мerx, яка вдруге поспіль надасть одну зі своїх кухонь для того, щоб найвідоміші українські письменники змогли під час ярмарку приготувати фірмові страви та почастувати ними відвідувачів.

Брати Капранови, Сергій Пантюк та директор напрямку кухонь компанії Мerx Іван Філіпович презентували програму „Книжка і кухня”, приготувавши просто у студії бануш та мамалигу. А у процесі приготування та подальшої дегустації проанонсували „кухонну” частину виставки.

Отже, під час V Весняного київського книжкового ярмарку свої фірмові страви зголосилися приготувати:

8 квітня, одразу після відкриття виставки, з 13.00 до 14.00 – фірмову страву приготують Брати Капранови.

9 квітня, з 15.00 до 16.00 майстри українського „хорору” Наталка та Сашко Шевченки почастують гостей курячою печінкою з яблуками.

9 квітня, 16.00 - 17.00 – Галина Вдовиченко готуватиме бануш та "тамдевінські" солодощі (рецепти ласощів можна знайти у романі „Тамдевін”), а Максим Кідрук тим часом приготує екзотичні коктейлі, рецепти яких він дізнався під час подорожей Мексикою та розважить глядачів історіями про мандрівку.

10 квітня, 13.00 -14.00 – „Кухня егоїста” від Світлани Пиркало. Якою саме стравою потішить відвідувачів автор книги „Кухня егоїста” – поки що секрет, але розчарованими шанувальники творчості письменниці точно не залишаться. Крім цього, авторка першого в Україні „Словника молодіжного сленгу” прочитає для студентів журналістських спеціальностей лекцію, присвячену сленгу. Для того, щоб взяти участь у виставці, письменниця спеціально прилетить із Лондона.

10 квітня, 15.00 - 16.00 – Сергій Пантюк готуватиме "Подвійну рибну юшку від Сліви". Письменник куштував цю юшку на півночі Росії – у Ханти-Мансійському та Ямало-Ненецькому автономних округах. Тепер він пропонує дещо модернізованй варіант цього рецепту. Попередження: у юшці кипітиме все: від голів до хвостів риб і може навіть луски (окремого виду).

11 квітня, 12.00 -13.00 – мешканка Криму Маріанна Малина пригадає свої подорожі Карпатами й приготує глінтвейн, без якого в горах важко зігрітися. А до глінтвейну письменниця приготує салат простий, але «Фантатстичний»!

11 квітня, 13.30 -14.30 – Олесь Ільченко приготує філе індички "На контрактах".

РЕЗУЛЬТАТ КУЛІНАРНОЇ ТВОРЧОСТІ ПИСЬМЕННИКІВ ЗМОЖУТЬ ПОКУШТУВАТИ УСІ ОХОЧІ!

V Весняний книжковий ярмарок відбудеться 8-11 квітня 2010 року у Києві за адресою: вул. Фізкультури, 1.

 
 

Додав Art-Vertep 19 березня 2010

Автори пов'язані с новиною

Брати Капранови , Світлана Пиркало , Наталка та Олександр Шевченки , Галина Вдовиченко , Сергій Пантюк

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска