Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Бумбокс Бета-каротин 2010 3,70 Mb
Бумбокс Поліна (2008 р.) 3,99 Mb
Бумбокс Хоттабич (Саундтрек, 2006 р.) 6.32 Mb
Бумбокс Бета-каротін 3.07 Mb
Бумбокс Діагноз 3.26 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Бумбокс / «Ми готові заспівати тільки з оркестром пожежників»

У четвер в одному зі столичних клубів популярний гурт «Бумбокс» презентував нову рок-платівку «Все включено».

«Ця подія відбулася одночасно в двох країнах - в Росії і в Україні. Ми сьогодні презентуємо фактично саунд цієї платівки на концерті», - пояснив соліст колективу Андрій Хливнюк під час прес-конференції перед концертом.

Більшість треків у новій платівці - це вже відомі хіти «Бумбокса» у новому роковому звучанні. Також до платівки увійшло дві нові пісні від колективу, кавери на пісню Ігоря Талькова «Летний дождь» та пісню гурту «Машина времени» «Звезды не ездят в метро».

Особливості нового альбому гурту в тому, що він записувався у новому складі.

Так, до вже звичної трійки - соліста Андрія Хливнюка, гітариста Андрія «Мухи» Самойло та діджея Валентина «Валіка» Матіюка приєдналися басист Денис Левченко та барабанщик Олександр Люлякін.

«Це кардинально вплинуло на музику - новий склад, новий звук. Чи буде в наступному такий звук, який на цій платівці - невідомо», - зазначив Хливнюк.

Що ж до концепції виступів, то після виходу платівки «Бумбокс» продовжить давати концерти як в трьох, так і вп'ятьох.

А от «Палац Спорту» гурт збирати не хоче.

«Ми не плануємо збирати це чудове місце. Можливо ми там будемо грати в рамках туру. Але ми ніколи не планували збирати майданчики на яких нас не влаштовує акустика», - пояснив соліст.

Під час прес-конференції учасники колективу також розповіли про плани на майбутнє. Зокрема, «Бумбокс» зізнався, що в майбутньому могли б виступити з духовим оркестром.

«Якщо це виключно буде оркестр пожежної безпеки. Тільки так. З іншим духовим оркестром, мабуть, ні. Вони мають бути в шоломах», - пожартував вокаліст.

Що ж до того, чи хтось є для гурту «Бумбокс» взірцем серед українських колег, то у Хливнюка була така відповідь:

«Раніше ми вдома в Україні рівнялися на класні банди, але тепер ми номер один, тому ми рівняємося вже далі - в інших країнах».

ТаблоID

 
 

Додав Art-Vertep 26 червня 2010

Про автора

То й що ж таке БУМБОКС? Передусім — м’який, іронічний і дещо меланхолійний вокал (Андрій Хливнюк), ненав’язливе срібло гарної акустичної гітари (Андрій «Муха» Самойло), ритм-бокс та різні ді-джейські штучки (Ва

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска