Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Самі Свої Купальський попіл (2008 р.) 10,76 Mb
Самі Свої Аркан (2007 р.) 3.93 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Самі Свої / «Рок в Україні не дуже цікавий...» - Олег Сухарев

Ні електриком, ні водієм, ні інженером він не міг стати , а якщо життя так повернулося і він обрав би в іншу професію, то країна, на свій жаль, не почула б талановитого музиканта . Але мабуть, то було питання часу, все одно в житті мусив скластися такий момент, коли йому на весіллі у друга чи то сусіда «підсунули» гітару і він заграв.

Молодий та амбіційний Олег Сухарев в 1996-ому році приїжджає на навчання до Києва , де знайомиться з майбутніми учасниками гурту «Самі свої». Колектив неодноразово був на грані розпаду, напевно сам Господь не дає «Самим своїм» залишити сцену. На даний момент у своїй скриньці вони мають два альбоми - «Смарагди» (2007р.) та «Чому вниз?» (2009р.). Вони активні учасники концертів, фестів, різноманітних акцій. Творчість Олега та гурту неодноразово висвітлювалась в теле- та радіопросторі.

Олега по телефону я змогла зловити на відпочинку в мальовничому українському селі, а не в Туреччині (слава Богу!), де він охоче погодився відповісти на декілька моїх запитань :-) .

- Олеже, скажіть, будь ласка, куди, на вашу думку, буде далі рухатись альтернативна рок-музика в Україні? Яке у неї майбутнє?

- Взагалі важко сказати, в якому напрямку вона буде далі рухатись, адже рок, який є в Україні, не дуже цікавий, на мою думку.

- А рок яких країн виховував вас?

- Це безперечно Росія, Америка, також Англія.

- Щодо проблеми піратства. Чи є для нашої країни вакцина проти цього ?

- Процес вже пішов. Не можу уявити, який далі буде творчий розвиток українських музикантів, адже все можна придбати через інтернет , музику легко скачати. Не маю уявлення, як це припинити. Боротися треба, але мабуть в Україні немає сенсу, це вже все.

- Всі пісні ви пишете самі, в останньому альбомі слухачі змогли почути вашу рок-обробку «Привіз глину». Чи плануєте надалі надавати пісням нове життя?

- Чому тільки в останньому? І в першому також є. Ми працюємо над цим. Це цікаво, по-новому інтерпретувати пісні. Перероблюємо, як народні пісні, так і пісні бардів, от наприклад , як «Привіз глину». Це пісня відомого барда Тризубого Стаса.

- Вже минув майже рік з тих пір, як ви випустили «Чому вниз?». Чи готується новий альбом? Коли чекати?

- Ну два-три рочки прийдеться почекати. Я з 95-го року в рок-н-ролі. Багато пісень написано, матеріал є. Шукаємо нові засоби, прийоми для того, щоб зробити музику ще кращою, ще цікавішою.

- Олеже, дякую за спілкування. Вже чекаємо на вихід нового альбому. Приємного і здорового відпочинку.

Спілкувалася Радмила Печатнова, для Хвилі української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Art-Vertep 06 липня 2010

Про автора

Київський рок-гурт «Самі Свої»- самобутній колектив, який синтезує різноманітні музичні стилі (арт, фольк, хард, фанк, панк, психодел та ін.) та в поєднанні з авторською творчістю лідера гурту Олега Сухарєва досягає  власної оригіналь

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска