Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Іван Лопатченко / Сто тисяч від Люко Дашвар

Понад сто тисяч примірників за чотири роки – такого результату може досягти сучасний український автор. Про це свідчать наклади книжок однієї з найпопулярніших письменниць країни Люко Дашвар.

В той час як у пресі постійно говорять про занепад книговидання у нашій державі, найбільше видавництво країни «Клуб Сімейного Дозвілля» надрукувало стотисячний примірник книжки від авторки справжніх українських бестселерів – неперевершеної Люко Дашвар, переможця конкурсу «Книжка року ВВС-2008», лауреата премії всеукраїнського конкурсу «Коронація слова». Цей „ювіляр” — один із примірників 15-тисячного накладу роману «Молоко с кровью», перекладеного російською.

Книжка побачила світ цього літа і вже активно продається у книгарнях.

Прониклива історія кохання, пронесеного через роки та випробування, вже здобула чисельну армію прихильників, а її російський переклад має на меті заінтригувати нових читачів в Україні та за її межами. Сімейні таємниці, родові прокляття та примхи дітей українських олігархів вишукано нанизані у коралове намисто.

Рецепт успіху романів Люко Дашвар доволі простий – це історії з життя пересічних українців, про які авторка дізналася, коли працювала журналістом. Шекспірівські пристрасті, описані в її книжках, завжди збурюють резонансні хвилі у ЗМІ та шалений шквал емоційних відгуків від читачів. Це взірець гарної розважальної літератури: її читають підлітки та пенсіонери, телезірки та домогосподарки. Так, прочитавши роман «Молоко з кров’ю», популярна телеведуча Ольга Герасим’юк була вражена: «Книжка неймовірно цікава, тому що розповідає про надзвичайну любов». Не менш емоційно висловилася домогосподарка Ганна: «Дуже щаслива, що в Україні є такі письменники, як Люко Дашвар. Прочитала цю книгу за якихось п’ять годин, і не помітила, як час промайнув. Це просто приголомшливо!»

А вже на початку осені для усіх шанувальників своєї творчості Люко Дашвар приготувала сюрприз — довгоочікуваний четвертий роман письменниці під загадковою назвою «Мати все». Авторка гарантує неперевершений драматизм твору, карколомний сюжет. Чекайте на презентації нової книжки у Києві, Харкові, Львові та інших містах України.

Письменниця й сценаристка Люко Дашвар – унікальне явище в сучасній українській літературі. Її перший роман “Село не люди”, став лауреатом премії конкурсу “Коронація слова-2007”. Наступний роман “Молоко з кров’ю” став дипломантом премії “Коронація слова-2008” та переможцем конкурсу “Книжка року Бі-Бі-Сі-2008”. Загальний наклад книжок письменниці, яка друкується виключно у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля», складає близько 110 тисяч примірників, що зі слів ЗМІ робить авторку “найтиражованішою письменницею країни”.

 
 

Додав vanyalop 12 липня 2010

Про автора

Література, мистецтво, творчість.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска