Увійти · Зареєструватися
 
Потік Афіші Товари Статті Інформація

Автори / Ольга Гаврилова / На Славському буде зведено Дерево Життя

Під час фестивалю «Славське Рок», в рамках керамічного симпозіуму «Біле Дерево» буде споруджено садово-паркову скульптуру «Дерево Життя». Це колективна робота групи художників-керамістів, метою якої є створити спільними зусиллями об`єкт мистецтва, в якому під загальною ідеєю об`єднаються яскраві індивідуальності майстрів.

Дерево Життя обрано темою симпозіуму не випадково. Це символ, що присутній у різних цивілізаціях та культурах і є одним з найпопулярніших символів в українському народному мистецтві – є багатим підґрунтям для філософських і естетичних пошуків. Ця квітуча рослина, це чуттєвий образ, який уособлює собою зв‘язок минулого з майбутнім, часу і простору. Його зображення можна побачити на стародавньому керамічному посуді, на рушниках та писанках. Світове Дерево є загальнокультурним символом єдності в різноманітті.

В реалізації проекту беруть участь 10 художників. За технічним задумом, скульптура представляє собою зварну конструкцію заввишки три метри з елементами кераміки і мозаїки вмонтованими в його «крону».

Місце розташування об`єкту – майданчик біля сільради смт. Славське.

 
 

Додав Art-Vertep 20 липня 2010

Про автора

Народилася в місті Києві 1983р. 1999 — 2002 — Київський державний інститут дизайну та прикладних мистецтв ім. М. Бойчука, факультет Художня кераміка. 2003 — Львівська національна академія мистецтв, факультет художня кераміка.

Автори пов'язані с новиною

Фестиваль Славське Рок-Фест

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска