Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Арт-клуб Химера / Good-bye, «Химера»...

2 серпня 2010 року офіційно припинила свою діяльність "Химера" - одне з найпопулярніших арт-кафе міста Івано-Франківська. "Химера" протягом майже 6 років була незмінним місцем зустрічі багатьох людей, зокрема людей творчих, яскравих представників літературного, художнього чи музичного життя нашого міста, та й не тільки нашого. Відтепер звична адреса Чорновола, 23 асоціюватиметься тільки із приємними спогадами мистецьких зустрічей, виставок, презентацій та творчих вечорів відомих особистостей у різних сферах мистецтва.

Важко сказати, що причина цього рішення є одна-єдина і вона має конкренті рамки. Найкраще згадуються в даному випадку слова: "Все має свій початок і свій кінець". Важливо пам'ятати, що "Химера" ще обов'язково реінкарнується, оновиться, так би мовити, відродиться. Це лише питаня часу.

Для багатьох «Химера» була і залишиться місцем культурного відпочинку. Свого часу у книгу відгуків було записано чудові слова, які дуже швидко стали девізом закладу: «Химера» – це дещо більше, ніж кав’ярня, де готують смачну каву…, це дещо більше, ніж виставковий зал, де можна побачити картини відомих художників…, це не просто місце зустрічі письменників та поетів… «Химера» – це прихована душа міста Івано-Франківська».

Ну а ближчим часом за адресою Чорновола, 23 буде функціонувати новий заклад, який буде відкрито уже 1 жовтня.

 
 

Додав Art-Vertep 12 серпня 2010

Про автора

Україна, місто Івано-Франківськ, вулиця Чорновола, будинок 23 – це адреса митецької кав’ярні, що є зараз широковідомою під назвою АРТ-Клуб «Химера».

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска