Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Товари Інформація

Автори / Харукі Муракамі / На Нобелівку претендують Муракамі, Кундера та Євтушенко

Британська букмекерська компанія «Ladbrokes» назвала фаворитів Нобелівської премії 2010 року з літератури. Серед претендентів, за інформацією компанії, Харукі Муракамі, Мілан Кундера, Умберто Еко, Салман Рушді, Белла Ахмадуліна, Євген Євтушенко.

Згідно зі списком букмекерської компанії, головним претендентом на премію вважається шведський поет Томас Транстромер (Thomas Transtromer): ставки на його перемогу приймають з коефіцієнтом 5/1.

Також серед фаворитів — поети Адам Загаєвський з Польщі, Ко Ун з Південної Кореї і сирієць Алі Ахмад Саїд Асбар, що пише під псевдонімом Адоніс. Ставки на їх перемогу приймають з коефіцієнтом 8/1.

На Нобелівську премію в галузі літератури в 2010 році претендує всього 71 особа. Замикає список, складений букмекерами, Боб Ділан, його шанси оцінено як 150/1.

Нагадаємо, що перший переклад нової книги Харукі Муракамі – “1Q84? – вийшов в Україні. Ця книга стала бестселером 2009 року в Японії, а також отримала літературну премію імені ірландського письменника Френка О’Коннора.

Захід.нет

 
 

Додав Nusya 01 жовтня 2010

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска