Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Пропала Грамота Майстровая (2010) 9,36 Mb
Пропала Грамота Копієчка (2010 р.) 7,68 Mb
Пропала Грамота Кирпата весна (2008 р.) 6,56 Mb
Пропала Грамота Сова (2008 р.) 7,02 Mb
Пропала Грамота Цейво-Тайво (2007 р.) 11,15 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Пропала Грамота / Третя порція подільського фундаменталу - «Чудернацька сила»!

Студійна робота ансамблю «Пропала Грамота» не встигає за творчою. Пісні, які увійшли в альбом 2010 року відомі вузькому колу відвідувачів концертів. Більшість з них загартувались у клубах та фестивалях і лише пізніше були закарбовані в студії «Липки Звукозапис», що у Києві на Печерську.
На відміну від «Цейво» (2007) та «Гонору» (2009) третя плита писалась довго і виважено – більше 6 місяців. Звісно, рекордів з тривалості ніхто ставити не збирався, але і у спину не підганяв.
Поки альбом зводився та настоювався, окремі сингли розійшлись Мережею, а пісня «Опришки» навіть потрапила до польської етно-компіляції від лейблу ЕМІ.
Над альбомом, крім золотого складу «ПГ», працювали над звуком майстри Сергій Заболотний та Михайло Стаднійчук. Дві пісні прикрасили дівчата – Наталя Какарькіна та Яна Шпачинська («4e4e», «Zapaska»).
У «Чудернацької сили» є ще кілька відмінностей від попередніх робіт «Пропалої Грамоти». Цього разу хлопці не співпрацювали з видавничими компаніями і надрукували невеличкий тираж власним коштом. Розповсюдження альбому відбуватиметься виключно на концертах! Приходьте на концерти, купуйте диски!
Найближчий виступ у Львові 19 вересня на Міжнародному форумі видавців.
Завантажити альбом можна тут: http://depositfiles.com/en/files/vdbvuu6bh

 
 

Додав Nusya 04 жовтня 2010

Про автора

Пропала грамота „Пропала грамота” працює у авторському жанрі, що поєднує елементи фольку, фанку, року, хопу, афробіту та інших сучасних і не дуже течій, усе це ра

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска