Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Esthetic Education Johnny Bardo. Don't Kill My Pony (2008 р.) 2,75 Mb
Esthetic Education Machine (Live 2006) 5.45 Mb
Esthetic Education Leave Us Alone 4.14 Mb
Esthetic Education Василь Васильців (2007 р.) 3.85 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Esthetic Education / «Werewolf» від «Esthetic Education»: найвищий пілотаж естетичного виховання

Позавчора, 13 травня на затишному майданчику під відкритим небом в клубі Privilege (де раніше знаходився «Зелений театр») відбулась презентація альбому «Werewolf» дуже талановитого, неординарного і одного з найкращих гуртів України «Esthetic Education».

Продюсер також додав, що має надію на те, що кількість проданих альбомів «Werewolf» перевищить мільйон екземплярів. Адже альбом потрапив до продажу 23 квітня і має шалений попит.

В перекладі з англійської «Werewolf» – це вовкулака. На диску 12 пісень. Відкриває його пісня «Unbelievable» з фільму «Orangelove» українського режисера Алана Бадоєва.

– «Werewolf» – це перша повноцінна платівка групи, – заявив Дмитро Шуров, клавішник «Esthetic Education». – Не дивлячись на те, що у нас вже було три релізи, жоден з них не продемонстрував наші можливості у повній мірі. В альбомі «Werewolf» ми нарешті досягли того, чого прагнули.

Запис альбому проходив у відомій лондонській студії «Brick Lane Studio», в якій працювали такі монстри музичної індустрії, як «Queen», «Madonna», «The Clash», «Seal» та інші. Учасники гурту намагалися кожній композіції надати свого унікального антуражу. Так, трек «Resonance» був записаний у церкві Святого Петра, а партія фортепіано для пісень «Regret» та «Broken Arrow» були виконані на старому роялі, що в минулому належав самому Фредді Меркурі. Було задіяно музикантів із інших популярних українських колективів, що збагатили композиції партіями акордеона, труби, волинки та інших інструментів.

– Я радий визнати, що в Україні нарешті почала проглядатись позитивна тенденція продажу альбомів, – повідомив Едуард Клім, директор «Lavina-music», де і, власне, виходить диск «Естетів». – Тепер зовсім необов’язково заповнювати всі вулиці та телеефіри рекламою. Напевно, ми доживемо до тих часів, коли музика буде сприйматися на слух, а не на око.

- У нас на студії лежить ще 70 пісень. – каже соліст гурту Луї Франк. – Але вони не підійшли по загальному настрою альбому.

Не дивлячись на те, що концерт затримали на годину, публіка не сумувала. Адже на сцені її розважали діджеї з добре відомого серед прогресивної молоді гурту «Zhiguli». Вони відіграли свої найкращі треки у стилі Nu Rave.

Сам виступ «Esthetic Education» перевищив всі сподівання публіки. Хлопці влаштували справжній перфоменс. Мабуть, аби повністю відтворити атмосферу альбому, котрий носить трагічний і романтичний характер водночас, на сцені музиканти з’явились у загадкових костюмах неіснуючих рептилій та містичних персонажів. За великим прозорим полотнищем тканини, що знаходилося позаду сцени, пластично рухались витончені силуети танцюристів. З перших акордів виступу зал піднявся і перебував у стані ейфорії увесь двогодинний концерт.

Одну з композицій на сцені разом з Луї заспівала відома оперна співачка Тетяна Кульчицька, продемонструвавши неймовірні можливості оперного сопрано. Особливий фурор викликала остання пісня. Адже хлопці витворяли на сцені щось неймовірне: Шуров облишив клавіші і заграв на гітарі. Натомість гітарист та Луї Франк почали в чотири руки грати на синтезаторі. Хусточка з Дмитром Шуровим продемонстрували справжній майстер-клас, загравши один у одного на струнах. Це було шаленіше ніж справжній rock-n-roll!

Платівка «Werewolf» настільки гарна, що якби вона була книгою – прихильники зачитали би її до дірок. Якби була фільмом – дивились би, не відриваючи погляд ні на мить. Можливо, секрет успіху таїться у словах Луї Франка, який зізнався, що для них всі пісні, як рідні діти. І любов до них безмежна.

Ярослава Крят, «СУМНО»

 
 

Додав Art-Vertep 16 травня 2007

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска