Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Олег Скрипка Славень України (2008 р.) 3,05 Mb
Олег Скрипка Велике місто (2009 р.) 5,49 Mb
Олег Скрипка Галю, приходь (live 2000 р.) 2,37 Mb
Олег Скрипка Не питай (український романс) 3.33 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Олег Скрипка / Підведено підсумки четвертого музичного фестивалю «Рок Січ»


Бабине літо, на зустріч з яким до останнього дня сподівались організатори та гості фестивалю, оминуло Київ, заблукавши десь у Карпатських горах. Проте ані хмари, ані осінні дрижаки не завадили щирим шанувальникам української музики зібратись на березі Дніпра аби вчетверте відзначити головну українську рок-подію – музичний фестиваль «Рок Січ».

Вся барвиста палітра сучасного українського рок-буття була презентована на трьох концертних майданчиках. Осередком фестивального рок-мейнстріму стала сцена під назвою «Човен». Наступницю минулорічної «Баржі» (відрядженої цього року на врятування Київського моря) було споруджено за допомогою водолазів на базі автентичного баркасу зразка 1920-го року, палубу якого протягом двох днів ділили між собою шляхетний Тарас Чубай, феєрична Марія Бурмака, статечний Фома, романтичний Діля, адреналіновий «Тартак» та пружні «Танки На Майдані Конго». «Бурю в пустелі» влаштували «Мед Хедс XL», змусивши натовп танцювати шейк на піску, проте справжній піщаний буревій здійняли «Воплі Відоплясова», які останніми з’явились на капітанському містку та наочно продемонстрували, хто на українській сцені є хазяїн!

Прихильників важкого звуку згуртувала сцена «Вежа», розташована поруч із парашутною вишкою. Незважаючи на штормові умови, вишка працювала на повну силу і всі бажаючі мали змогу слухати улюблену музику просто в небі. І недарма, бо послухати та подивитись тут було на що – презентація дебютного альбому групи «Marvel», оновлена «Дримба Да Дзига» з драмером Вітольдом із «ТНМК», а також спеціальні фестивальні сети від гуртів «Тінь Сонця» та «Назад Шляху Немає». П? ?оте головними подіями двох вечорів на важкій сцені стали пекельний мікс із «Моторхед», «Napalm Death» та журналу «Перець» у виконанні Сашка Піпи і його гурту «@TRAKTOR» та виступ легендарної харківської команди «Nokturnal Mortum», яка привезла на «Рок Січ» свою нову програму «Голос Сталі».

Третій майданчик під назвою «Ротонда» був суцільно окупований ді-джеями. Звідси сипали бітами DJ Калашников, DJ Binghi та DJ Derbastler.

Традиційно фестиваль став місцем зустрічі байкерів, які вкотре з’їхались до Києва з різних куточків України – поспілкуватись, послухати гарної музики, людей подивитись та показати себе і своїх залізних коней. Цього разу найоригінальнішим байком виявилась... антикварна пожежна машина марки «ЗІЛ» з драбиною, водометом та велетенським прапором «Рок Січ». На цьому диво-експонаті на фестиваль прибули хлопці з Нікопольського мотоклубу. Крім того, в рамках «Рок Січі» відбувся фінал чемпіонату України з автоз? ?уку «SQ & SPL Challenge», у якому взяли участь вісімдесят три автомобілі, вісім з яких стали чемпіонами. Головним арбітром виступив організатор фестивалю Олег Скрипка.

P. S. «Рок Січ» висловлює щиру подяку «Козацькому цеху кашоварів» за щедре частування та Центру Волонтеріату «Добра Воля» за дружню допомогу у проведенні фестивалю.

Країна Мрій

 
 

Додав Chyzh 13 жовтня 2010

Про автора

Олег Скрипка (24 травня 1964) — український музикант, вокаліст, композитор, лідер групи «Воплі Відоплясова». Олег Скрипка народився в Ходженті (Таджикистан) у сім'ї українських переселенців.Виріс у Мурманській області Росії.

Автори пов'язані с новиною

Олег Скрипка , Тарас Чубай , Марія Бурмака , Воплі Відоплясова , Мандри , ДримбаДаДзига , Танок На Майдані Конго , Олександр Піпа ,

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска